Да, но не всеки знае как да слага стопове, така че те да бъдат максималн оефективни. Аз имам приятел, който няколко стопа му бяха ударени послдователно и се отказа.
Да, но не всеки знае как да слага стопове, така че те да бъдат максималн оефективни. Аз имам приятел, който няколко стопа му бяха ударени послдователно и се отказа.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да бе, много ми е странно това - аз хич не го мога тоз номер- и ето сега - Стеко разчита на съпротивата - добре, де, каква е гаранцията, че цената ще върне от тази съпротива? Не трябва ли да се види поведението на това ниво и тогава да се влиза??? Както и да е - размисли и страсти трейдърски
![]()
Безплатен обяд няма!
albagpipe (11-11-2013), Emil Enchev (11-11-2013)
Здравейте и от мен и много пойнти тази седмица.
Хванах от късото 20 пойнта. Отворих дълго от 9076, лимит на 9086.
После пак ще го мислим. Може и повече да даде и да се ядосвам... ама все ще е в торбата.
/////////////
Таргетът достигнат, пойнтите прибрани.
Добре започна денят. Ако даде още нещо - добре. Ако не -здраве да е.
Последна редакция от ivaceda : 11-11-2013 на 11:15
ivoleon (11-11-2013)
Е поведението се видя,имаше 2 мечи бара точно на съпротивата,ако ги нямаше щеше да ми удари стопа и всичко да приключида бе, много ми е странно това - аз хич не го мога тоз номер- и ето сега - Стеко разчита на съпротивата - добре, де, каква е гаранцията, че цената ще върне от тази съпротива? Не трябва ли да се види поведението на това ниво и тогава да се влиза??? Както и да е - размисли и страсти трейдърски
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ако беше влезнал след тези два мечи бара, нямаше сега да коментирам - просто има разлика в двата типа трейдинг. Не те съдя ... просто си коментирам и учудвам от дъжд на вятър![]()
Безплатен обяд няма!
Ами избързах с входа като цяло да,мислейх си че отварящия бар на 5 минутката веднага ще поеме надоли![]()
Happy68, и аз да се намеся.да бе, много ми е странно това - аз хич не го мога тоз номер- и ето сега - Стеко разчита на съпротивата - добре, де, каква е гаранцията, че цената ще върне от тази съпротива? Не трябва ли да се види поведението на това ниво и тогава да се влиза??? Както и да е - размисли и страсти трейдърски
На съпротивата имаше "обесен човек", предвестник на низходящо движение.
И аз влязох там късо, макар че май прибързах с излизането.
Сега отново има сигналче за къса,влязох късо,първа цел 9062,после към 9040![]()
аз тук не съм много сигурна, щото имаме двойно дъно на 5 мин, ама .............. Успех
----------
ivaceda, всичко е прекрасно, но не е много на място
Хайде, Успех и на теб - ама се разберете със Стеко кой накъде
изчезвам![]()
Безплатен обяд няма!
Аз не виждам точно двойно дъно? Но пък на съпротивата изкара 3 доджита,което ми дава шанс да пробвам![]()