То и хамъриканците не са на по-добър хал! И тях още ги мачка ипотечния балон. Скоро не съм чул някоя банка да е фалирала. Та да видим!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Писна ми на ... от тоя рендж
поздрав http://www.youtube.com/watch?v=KjsOVS63mqE
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Едно време,като изгонили селяните от селата,те две трети станали шафьори.Може ли пък един лектор с пет шафьора,бре джанъм.
Ми той не мой ви насмогна на плюскането и пукницата,горкия Комарджи,ше требе да спирате и по паланките и той да сбира селяните ,да разпъва един чаршаф и да им прожектира филмчета за форекс,а те да го гледат със жал и да си плюят у пазвите:,,Горкото момче,дай да му дадем некое яйце и малко сиренце,че от глад глей кви работи плещи!".
Ама-ха,нация от шафьори.И един пожарникар начело.
Читете ма бързо,щот ма трият кат китайски дисидент.![]()
Фибо....мибо....грънци
Туй е елипса дет я нарисувах с мишката да ти покажа двойното връхче
ПЕНЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕВ, де одиш бреГа ше прайм сбирка на фонда
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Нещо пак ма будалкаш ПРАСЧО !!!!
Като лъжеш и зурлата ти по-голяма става
++++++++++++++
Пуснах една дълга с минимална от 1,31999
ей така да се търкаля нещо ,,,,,,,,,,,![]()
Я па ще цитирам да се види за поколениятаЕдно време,като изгонили селяните от селата,те две трети станали шафьори.Може ли пък един лектор с пет шафьора,бре джанъм.Ми той не мой ви насмогна на плюскането и пукницата,горкия Комарджи,ше требе да спирате и по паланките и той да сбира селяните ,да разпъва един чаршаф и да им прожектира филмчета за форекс,а те да го гледат със жал и да си плюят у пазвите:,,Горкото момче,дай да му дадем некое яйце и малко сиренце,че от глад глей кви работи плещи!".
Ама-ха,нация от шафьори.И един пожарникар начело.
Читете ма бързо,щот ма трият кат китайски дисидент.
па и леб требва се яде, да Живей Социализма![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Тоз индикатор са казва ,,Молив ВНВСТ/виртуален хаш-бе средно твърд/
Той бай Ред нарочно са прай на луд.Кой фонд,ре,Фицка?
Аз имам много фондове-,,ИАСЧ"АД, ,,ЕЯУФК"АД , ,,КСХМНСЗ"АД и още ,и още...тайни и публични
![]()
Фибо....мибо....грънци