КУЧИ удвои ли сметката вече ? Той че ПРАСЧО ще ни сложи в малкия си джоб е ясно![]()
![]()
![]()
КУЧИ удвои ли сметката вече ? Той че ПРАСЧО ще ни сложи в малкия си джоб е ясно![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
albagpipe (12-11-2013)
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
albagpipe (12-11-2013)
глтааме вода яко с дългите евро/йена и евро долар.......отчаяние и стрес са ни завладели...
.....заради това къса в австралиеца....колкото може да носи изтърбушения вече акаунт....дет се вика минимум за две фигури....
----------
ойро/йена късо....132,57......и да видим натоварената каручка да къде ще издържи....![]()
<< ordo ab chao >>
albagpipe (12-11-2013)
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
albagpipe (12-11-2013)
МЕЦ тази търговия тука в таз тема е обречена....ма ето ти един шот Н4......
----------
сделката в австралиеца се получи със супер недъгав изход.....
също толкова недъгаво положих късак в евро/йена от 131,56....
----------
недъгавото късо го махнахме защото не му е там мястото както и част от по горните къси ойро/йени...
<< ordo ab chao >>
пфу да му се навиди..............обърках си платформите и стана як мазалак на таз конкурсната......понеже една картинка говори повече от петнайсе реда......те това е.........
----------
поради пика в нивата на хоромоните на щастие у мен......па и да не седи сметката без джуркане......докладвам за лонги ойро/долар от 3367.....
----------
аде още едно дълго от 3335....добавък към губеща позиция....![]()
<< ordo ab chao >>
albagpipe (12-11-2013)
Аз щото в състезания не участвувам, мога да ви кажа не реал какво съм направил за една седмица.
31 позиции.
129 пипса.
4.16 пипа средно от позиция. Включително и губещите в това число.
25.8 пипа средно на ден.
Та това са моите критерии. Не е много впечатляващо. Но аз и на малкото съм доволен.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ахххх хитра лисицо такава! Екстра си бай Георги !!!Аз щото в състезания не участвувам, мога да ви кажа не реал какво съм направил за една седмица.
31 позиции.
129 пипса.
25.8 пипа средно на ден.
Та това са моите критерии. Не е много впечатляващо. Но аз и на малкото съм доволен.
Доста по-добре от мен
albagpipe (12-11-2013)
може да не са умопомрачителни резултати.....но ти желая средно на ден минимум 25 пипа.....ако се сбъдне това ми желание....мислим да имам почерпка от тебе........Аз щото в състезания не участвувам, мога да ви кажа не реал какво съм направил за една седмица.
31 позиции.
129 пипса.
25.8 пипа средно на ден.
![]()
<< ordo ab chao >>
albagpipe (12-11-2013)