Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (07-11-2013)
споко уеееее ше го изкъртим надолу еврото след 15.30
всичко съм нагласил, стоп, лимит и излизам навън да пия кафе пък ше гледам да се върна за бай Драги или през тела ше следя развитието
1.34000 минимум днес![]()
D-12 (07-11-2013)
Само така, Дизел! В момента и аз съм от агитката на ГУЩЕРООООООО. Пръв авер е с мечока и заедно ще (би трябвало и се надявам) да газят с валяка
Добро утро и успешен ден, защото се очертават сложни, предуикендови сесии
НАФТИЧ, вече фигурираш с позицията си и лимитите/стоповете в ПРОЦЕДИРАНЕТО на МАСТЪР РЕД!
Аз като разправям, че се превръщаш в БЕНЧМАРК, ората/добитъка не вярва и това е![]()
Последна редакция от D-12 : 07-11-2013 на 09:04
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Добро утро и успешно отиграване на днешните новини...![]()
Гущера, тоя месец го очаквам да е в стихията си. Традиционно последните 3-4 години през месец ноември е било долар месец.Проверил съм назад.Само така, Дизел! В момента и аз съм от агитката на ГУЩЕРООООООО. Пръв авер е с мечока и заедно ще (би трябвало и се надявам) да газят с валяка
Добро утро и успешен ден, защото се очертават сложни, предуикендови сесии
НАФТИЧ, вече фигурираш с позицията си и лимитите/стоповете в ПРОЦЕДИРАНЕТО на МАСТЪР РЕД!
Аз като разправям, че се превръщаш в БЕНЧМАРК, ората/добитъка не вярва и това е
Аз си го обяснявам с това, че през ноември е black friday и веднага след него почва коледното рали при индексите, което пак дърпа еврака нагоре.
Така че ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!и от другия месец ще е давай евро![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
мецане я пак провери тая работа с ноември месец.Гущера, тоя месец го очаквам да е в стихията си. Традиционно последните 3-4 години през месец ноември е било долар месец.Проверил съм назад.
Аз си го обяснявам с това, че през ноември е black friday и веднага след него почва коледното рали при индексите, което пак дърпа еврака нагоре.
Така че ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!и от другия месец ще е давай евро
от 2003та насам има само 3 мечи месеца ноември, 2 са в двете посоки и 5 са бичи.
ivoleon (07-11-2013)
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (07-11-2013)