Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (07-11-2013)
https://www.tradingview.com/x/bKhUWvAa/
.................................................. .........................
кво толкоз го мислите късо
и понеже няма нищо сигурно в живота слагаме стопчето кой къде прецени да си вържем нещата и си пием кафето
Драги е на ход следобед![]()
Последна редакция от disel84 : 07-11-2013 на 10:45
D-12 (07-11-2013)
Да видим дали Драги ще подкрепи еврото, доста ключов ден се очертава![]()
Май си станал с гъза нагоре....
Аз съм писал какво очаквам в темата в която постовете ДАВАЙ ДОЛАРЕ и ДАВАЙ ЕВРО преобладават.
Мисля че е пРЕДелно ясно за всички, че може да си тръгне накъдето си иска...
Аз споделям моето очавкване , че 2 мечи + 1 рейндж са по-голяма веоятност от 1 нагоре. А ние търгуваме вероятности...нали така ?
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
ivoleon (07-11-2013)
babaMETZA,
тъй бабо мецо правилно мислиш, вленали сме ко сработи пичелим, ко не един стоп и дебнем друг вход , ко има се мисли толкоз
освен ако не сме вленали ол ин, ама туй мисля не го правим повечето![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
по принцип дори споделям твоето очакване, просто казвам че това което си написал не е фактор който да се гледа за отваряне на позиция.Май си станал с гъза нагоре....
Аз съм писал какво очаквам в темата в която постовете ДАВАЙ ДОЛАРЕ и ДАВАЙ ЕВРО преобладават.
Мисля че е пРЕДелно ясно за всички, че може да си тръгне накъдето си иска...
Аз споделям моето очавкване , че 2 мечи + 1 рейндж са по-голяма веоятност от 1 нагоре. А ние търгуваме вероятности...нали така ?
за да имаш Edge ти трябва поне 20 извадки а е препоръчително да са 100. ти си дал 4. а като стигнем до 10 и излиза дори наобратно.
babaMETZA (07-11-2013)
И аз им се чудя какво толкова се назландисват. Искат акулски коли да карат, в акулски къщи да живеят, красиви акулки/акули да разхождат, пък едно късо не влизатhttps://www.tradingview.com/x/bKhUWvAa/
.................................................. .........................
кво толкоз го мислите късо
и понеже няма нищо сигурно в живота слагаме стопчето кой къде прецени да си вържем нещата и си пием кафето
Драги е на ход следобед
НАПРАВО ЛЕГЕНДАРНОТО ГО ВИЖДАМ ДНЕС![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Акулите какво мислят по въпроса само неразбрах...........?![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"