Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
по въпроса на абса, вчера четох едно проучване.
Всички CEO-та на големи компании били социопати.
та всички силно печеливши трейдъри , сигурно не излизат от тази зона.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А не е толкова просто
Първо
Uploaded with ImageShack.us
После
Една таблетка и те изстрелва
Skp (06-11-2013)
Абсе, ти снощу прекалил ли си с пиенето на онез отвари с РЕДовия медец, които каза, че варишДобре, няколко въпроса.
1. Според вас след колко години трейдинг започват психическите отклонения? Или в тази професия се задържат само ненормалници?
2. Според вас, кой изперква пръв: ЖЕНИТЕ ИЛИ МЪЖЕТЕ трейдъри?
3. Как да се предпазим от изперкването или да го отложим?
Че като гледам въпросите, точно на това ми мяза![]()
Skp (06-11-2013)
Накратко е като привикване към дрога. Мозъка работи при високи стойностти на ензими, които предизвикават, еуфория, страх, нервност и т.н. Постепенно се привиква, което притъпява възприятията. Ние го наричаме професионализъм, другите хора социопатия и липса на емпатия. Въпрос на гледна точка.
----------
Че пих, пих, даже прекалих, ама навън. От скука питам, а и днес се сблъсках с една трейдърка, която счупи тъпомера, та ме провокира.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
albagpipe, разбрах те, но отговарях на първото ти твърдение. За грешните изводи.![]()
Айде бягам от тази тема, че рядко пиша тук и то все глупости человечески. И Властелинът на Темата, Мастър РЕД, ще ме РЕДуцира
Само ще чета, докато ми хрумне нещо умно и на място изписано![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"