Да не се загубиш като вземеш да търсиш из неговото творчество.......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ма ний защо пишем тука, като тук не ни дават бонуси бреЯ бързо в темата на Бачо
Аре Фицката отива да помпа рамена![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
след тази графика вече ми е ясно, че хич даже и не трябва да се напъвам да търся нещоЕто тука е Хепиhttps://forum.bg/showthread.php?942-...l=1#post621384
----------
Хепи разбрах те
![]()
п.п. приятелски съветНЕ СИ ИГРАЙ МНОГО ДА ГИ АНАЛИЗИРАШ
- аз такова чудо срещу мен не мога да издържа
![]()
Безплатен обяд няма!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Евро/долар дълга от @3507 таргет @3530
п.п. Пробита ТЛ на 5 мин + двойно дънце
НЕ КОПИРАЙТЕ ЧУЖДИ СДЕЛКИ
----------
Двойното дънце се развали, но дългата остава и дори мисля за добавка към губеща дълга![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
то входа на двойното дъно беше вчера преди 50 пипса ве фицка. ..
аз нали на него влязох ама нещеше да дава вчера и взех 15 само.