Няма значение дали ще го затрие. Трябват 2-3успешни опита за теглене и всичко е ШЕСТ
Kура ако не си беше затрил акаунта, щеше да намаже много добре![]()
Ами че да затриват ....те глави на раменене нямат ли?
Пък парите са си техни!
Аз да си призная, вчера изкопирах една от евройена , но не изчаках профита, като видях, че отиде на добър плюс- прибрах!
Той си е написал , де не копираме.......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами последната, която си обявил, е евро-йена. Всъщност, бих могла и сама да си ги нацеля, ако ми кажеш, времето на платформата ти какво е и колко се различава от нас, за да видя, къде точно е входа и изхода - всъщност липсват еврото и златото
Безплатен обяд няма!
Дълъг кабел @6049 таргет @6066 стоп ми няма стоп![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ето тука е Хепиhttps://forum.bg/showthread.php?942-...l=1#post621384
----------
Хепи разбрах те
![]()
п.п. приятелски съветНЕ СИ ИГРАЙ МНОГО ДА ГИ АНАЛИЗИРАШ
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
stanislavnba (05-11-2013), Happy68 (05-11-2013), Emil Enchev (06-11-2013)
ЕстественоЗа кво мислиш се скъсва да спами
![]()
Схемата е 3-4пъти да пробва да хване голямо движение и ако не, да го фалира и следващият месец, пак същото
Иначе и той си го каза предните дни че е фалирал на ФОМКНе се били разбрали нещо вика
![]()
то последните месеци не знам някой да се е разбрал с ФОМК а... 30-45 мин след новината може ама по време е доста самоубийствено.
С ФОМК ли--------------------------------------------------------------------