Бачо, Абса що са лигай така и ни играй контра ве![]()
Бачо, Абса що са лигай така и ни играй контра ве![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Даааамммм,,,,,,, поради това, че РЕДА е лакУм
и не иска да дели печалбата си с ПРАСИ, а и
е по-добре да прескочим и брокито като излишен
посредник ти предлагам направо да ми ги
донесеш на КЕШавица!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Трябва да отчетеш, че вдигнах стопна на 3486 и ще загубя само 5-6 пипа, а взех дотука 11, та кат намина ще имаш да даваш
Може в тенекета медец.
Как сте агънца???
Мене не ме срам да си призная минусчетата. Като от клуба на анонимните алкохолици, признавай загубите, за да по-големи печалбите
Варя го, Бачо.
Седя дома, че бях като командо в лицето и поварих бая тия дни.
Направих 2 експериментални партиди, които ще се окажат попадение до степен патентоване на рецептата.
Ниско, средно и високо градусови сайдери от пъпеш и от диня с естествена газировка от дрожди от Шампан.
Засега само ниското опитахме и резултата е потресаващо добър. Но динята много медец гълта докато я озахаря до нужното ниво.
Как сте агънца???
МАаали мали малииииииииииии,,,,,,,,
То хубу, че не са готови, че шЪ си
деноноЖтно НАТАРАЛЯСКАН!!!
КАРПУЗА захранвай с нещо друго да
не хабиш напразно толкоз МЕДЕЦ!!!
Няма ли по аптеките глюкоза, фруктоза
ил подобни продукти???)
П>П>Тез кауньи и карпузи от Асково ли ти
ги нсят на Фицо роднините???![]()
А има, ама аз експериментално , а и с медец е ...мммммммммммммммм
Нямам тършение да стане догодина вече. Ще спазаря от някъде 1 ремарке медена роса и почвам производство.
И 10-на тенекета медец ще спазаря отнякъде
Познай откъде.
Как сте агънца???