и да имаш пак...![]()
![]()
![]()
туй да седиш по цял ден пред компутрото и да се блещиш у телевизоря не е за всеки
![]()
![]()
![]()
![]()
и да имаш пак...![]()
![]()
![]()
туй да седиш по цял ден пред компутрото и да се блещиш у телевизоря не е за всеки
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Кви контакти бе,толкова са скучни повечето разговори,Форума ми е напълно достатъчен,а с повечко денги бих могъл по лесно да си избера социалните групи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то форума не е точно социален контакт...![]()
![]()
![]()
даже е доста кофти заместител реално
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Oleg (02-11-2013)
Главо, ти да не си някой 14 годишен пубер къде по цял ден само играе игри бе![]()
Аз работя само щатската сесия и то до средата. Останалото време...филми, разходки, ядене.....
Плана за годината не можах да го изпълня, но ако бях успял, събота-неделя почти нямаше да погледна компютър.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Emil Enchev (02-11-2013)
pfxi (02-11-2013)
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
То няма лошо да набляга,ама да внимаваЧе после стоенето пред монитора ,ще му се види рай
----------
После втори брокер,трети брокер........и все ти е вътре![]()