много стоене не трябва... щот гъза наедрява![]()
![]()
![]()
ама пък и требе да се бачка много... тъй че златната среда требе да се търси
![]()
![]()
![]()
![]()
много стоене не трябва... щот гъза наедрява![]()
![]()
![]()
ама пък и требе да се бачка много... тъй че златната среда требе да се търси
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
ХАЛЯЛЯ ХАЛЯЛЯ ХАЛЯЛЯ
аз си купих много убаф![]()
![]()
за 30 леФа от продавалника
![]()
![]()
малко скъсана тапицерията... ама го залепих
![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
не заспивам аз...![]()
![]()
или поне не зависи туй от стола
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем то важното от време на време да ставаш, да погледнеш през прозореца, да се разходиш из стаята... работния процес требе да се прекъсва и да се почва отначало постоянно![]()
![]()
![]()
щот инак се зацикля
![]()
![]()
![]()
![]()
Дори и смазочни материали не ти предлагат
----------
Ами то хем сърби, хем боли - ходи го разбирай какво се случва![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.