и къде ти е далаверата в случая???? да попитам пък азИ еврото си заслужи нулевия стоп вече и мога се отдам отново на възглавницата.
----------
Имам питане
Мисля да си направя един сайт където да си пускам фундамент. Кво ще кажете за идеята?
Ще поканя и Бачо да процедира и защото му давам платформа за изява ще ми плаща по едно бурканче мед на седмица.- направи си тук една темичка и си пиши на воля - хем и бонуси ще имаш
![]()
Безплатен обяд няма!
Абе дойчовците не са ле прекалени оптимисти - бати и очакванията имат
Май 1.365555 още ся ше навестиме![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (31-10-2013)
Е как къде, Бачо ще ми плаща в медец.
А иначе далавера нема, просто тука някои важни постове много бързо изчезват назад, докато ако е тип блог/сайт може да придаваш важност сам , на което искаш.
А за бонусите, ако чакаме на тях, ей го за 1 година още не мога събера 1000 лева![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
да падне, да падне, колко да падне - до 15 000 и после пак на въртележкатаТУК ТРЕБЕ ДА СПОДЕЛЯ
ЧЕ СЕ МЕСТИМ НА ДАУ...............
ЩОТО ЩЯЛ ДА СНАСЯ СПОРЕД МЕЛМАКСКИТЕ ПРОГНОЗИ.............
КРЕДИТОРИТЕ НА ЩАТИТЕ КАТО ЧЕ ЛИ СЕ ПООСПОКОИХА......... ВЧЕРА.........
И СПРЕХА БАРТЕРИТЕ.............
ТОВА ЩЕ ДОВЕДЕ ДО СВОБОДНО ПАДАНЕ...............
ДОКАТО ЩАТИТЕ НЕ ИЗМИСЛЯТ НЕКВА КРИЗА ОТНОВО.....................[COLOR="Silver"]
Безплатен обяд няма!
Само въпроса с меда остава малко неясен![]()
УСПЕШЕН ДЕН !
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
За сайта е ПОХВАЛНА идея!!!
Кои на кого требе да плаща бре МИСКИНИНО!!!!!!
РЕДА ще те ГЛОБЯВА по една СЕДЕМ литрова
туба с домашна биРА на седмица!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Абса забелязал ли си как доходността на 10 годишните
американски ДКЦ-та постоянно пада????
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е щом ти се занимава -Е как къде, Бачо ще ми плаща в медец.
А иначе далавера нема, просто тука някои важни постове много бързо изчезват назад, докато ако е тип блог/сайт може да придаваш важност сам , на което искаш.
А за бонусите, ако чакаме на тях, ей го за 1 година още не мога събера 1000 лева- попътен вятър
!
Безплатен обяд няма!
Забелязвам, сякаш нещата се изглаждат и успокояват. Демек ще им дадат до 15-и януари спокойствие на американците.За сайта е ПОХВАЛНА идея!!!
Кои на кого требе да плаща бре МИСКИНИНО!!!!!!
РЕДА ще те ГЛОБЯВА по една СЕДЕМ литрова
туба с домашна биРА на седмица!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Абса забелязал ли си как доходността на 10 годишните
американски ДКЦ-та постоянно пада????
То за 7 литрова туба, само за газировка трябват 5 лъжички мед, та не се стискай, може бартер да правим.
----------
ДОЛАР/ЙЕНА има позиция с 10 пипа стоп на 98.26 и 500 пипа цел, ако сега се наредят правилно изказванията.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Happy68 (31-10-2013)