Пабло, преди ФЕД може да помислиш за редуциране на позиции.. вярно, че го чакаме нагоре, ама то божа работа..
Пабло, преди ФЕД може да помислиш за редуциране на позиции.. вярно, че го чакаме нагоре, ама то божа работа..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (30-10-2013)
Ще си помисля но днес-утре очаквам златото да достигне 1370-80 и преди да видя тези нива едва ли ще бързам да калкулирам.
Сега започва предпразничното търсене на благородни метали от бижутери /най голямото търсене на физически обеми/ЩЕ РИСКУВАМ!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
къса от 1357 каквото даде до 7 часа това ще и ебрънннннннннннннннннннннн ннннннннннннннн
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
обикновено даже важните новини сами избират посоката си .. очакването не е толкова важно колкото това как ще реагира пазара първоначално ... като скокне в едната посока в всеки гледа да купи/продаде и той ...
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
Няма такова нещо. Аз не следвам пазар, анализирам го и се опитвам да предскажа посоката на движение....
За това имам активни позиции преди новините!!!
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ако прескочи 1353 то мисля, че ще стигне поне до 1375![]()
това злато доста се е изнервило.. що ли така.. 5 минути до екшъна.....
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Доволно се изсипа златцето, но се надявам да пада още![]()
Малко тъпо се получи с това злато днесВече дори падна под 1345 и вече съм на загуба...
Смятам да си до изгледам филма спокойно и по късно ще му мисля...
п.п. То вече какво ли има да му мисля?