Последна редакция от winer : 17-10-2013 на 17:53 Причина: Сменен стоп :)
и аз я чакам щото като се появи темата става по-интересна и оживена.... ако има и други колеги дето я чакат, да си казват.. да не се срамуват..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Ами то няма срам...,аз също я чакам,че имам отворена къса и чудя дали да се спасявам....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
winer (17-10-2013)
ivoleon, добре дошъл
първо кът ти видях ника си помислих, че си Иволиньо 3/иван 2, ама кът видях коментар със смисъл и без правописна грешка стана ясно, че не си![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Добре заварил,ами грамотен съм,много не съм в час с форекса....,но човек като има желание и време се учи.....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вярно билоНа дневна се вижда по-добре, макар че пък там излиза някакъв възходящ (засега) канал на дневна. И наистина може да сме свидетели на известно повишение, още повече че удари дъното на двумесечния канал на Н4. Нищо сложно и непредвидимо засега от техническа гледна точка.
Я да видя сега ще хвана ли "бика за рогата" на 15 минутна или ще се обърка "фатката".
Голямо чудо днеска златото, доста повече се движи от обичайното.
още от сега му слагам сел-лимит на 1327(1327,85 е фибо 61,80 на Н4).. дано се изпълни нощес.. утре ми намирисва на ден за корекции..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (17-10-2013)
ivoleon, след този импулс нагоре, който проби тренд линията, логично е да се върне надолу за някаква корекция и да я тества, но се е случвало златото да направи много силни и продължителни движения без каквито и да е корекции( виж най-голямата графика в правоъгълничето). Аз все пак смятам, че ще коригира. От какви нива са ти късите?
![]()
ivoleon (17-10-2013), Bloody Ivo (18-10-2013)
Благодаря ти за изчерпателния отговор,имам отворена къса на 1316...![]()