Зор нямам. Нет голям. Инфо бол.
Стига човек да знае какво, къде и как.
На мен също не ми свиди да споделя с всеки на който бих могъл да помогна по някакъв начин.
Иначе какво правим тук?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти оня линк, затова как функционират бъкетите (особено МТ4) дето го беше пуснал във форума на Желев,тука пускал ли си го ?
Ако не си - дай им го за да разберат младите с кого си имат работа и да преценят след колко петилетки ще станат милионери![]()
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Е , Бести ми на мен това ми е работатаSax , малко почваш да прекаляваш , ако ставаше така лесно отдавна да е направено , няма как напълно да земестиш Мозъка на тоя етап а вероятно и никога ,колкото и да ти се иска ... и не само на теб
ПП вместо да се мъчиш да правиш такива робот4енца , научи си Мозъка на ПА/ ТА
Късно ми а да ставам Патарланковец вече.
От стар турчин ходжа на става миличко.
Това не означава ,че няма да изуча постепенно цялата Патаранковщино дори и по добре от самите тях ,но определено означава че няма да търгувам така.
Поздрав за теб :
http://vbox7.com/play:06ad4cdd
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Замотал съм го някъде ако ти е на чалъм пусни го от мое име
Намерих го Сакси ! И да си го пуснал,пак ще го постна щото си заслужава - пък и заслугата е твоя че си го изровил . Аз бях отдавна наясно с проблема и не очакеах да го има споделен в нета :
http://www.how-to-trade.ru/category/metki/foreks![]()
Линкът е особено валиден за скалпери , индратейчици и тия с "експертчетата".
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
фицката (22-04-2012), Ratetouilli (23-04-2012)
Сакси мара бреЕ , Бести ми на мен това ми е работата
Късно ми а да ставам Патарланковец вече.
От стар турчин ходжа на става миличко.
Това не означава ,че няма да изуча постепенно цялата Патаранковщино дори и по добре от самите тях ,но определено означава че няма да търгувам така.
Поздрав за теб :
http://vbox7.com/play:06ad4cddНи тъ знам на колко си, ама като рече туй се сетих за дядо ми, лека му пръст
Та Човека последните години го тресеше яко склерозата и четеше всичко, включително и моите учебници и проектираше и чертаеше канализации и пътища
Та.... при теб данйе ...
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
След известни наблюдения всеки може да си направи някакви заключения за коректността на брокера си в различни ситуации. Само трябва да отсеем излишната параноя. Скоро и аз гледах някъде как си го гъбаркаха МТ4.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
гледах NBA относително скоро га имаше ефир двеТи като не гледаш защо говориш? Лари Бърд е легенда , но легенда по време когато никой не е можел да играе. Никой не е можел корсовър да направи, темпото на играта е било супер бавно и той е бил един от малкото които са високи и могат да стрелят, нищо повече. Ако Лари Бърд беше сега на 20, нямаше да го пуснат в НБА. Разбирам за Джордан, Карим, Д-р Джей и т.н. за тях да говориш , ама това е смешно.
А сега има играчи които са по талантливи от всичките легенди.
Ей много се дразня от такива некомпетентни изказвания....и се налагаше да кисна по нощите за да зяпам мачовете...по едно време даже тренирах в околията от де съм родом...после спрях да ги следя...
теб ако ти турят един Siemens C25 в ръката...гъзе ли ще си покрай некой айфон 4s- като ще сравняваш круши сравнаявай ги с круши...не с пластмасовите лакирани с восък ГМО
![]()
REDA (22-04-2012)
10Х !!!Намерих го Сакси ! И да си го пуснал,пак ще го постна щото си заслужава - пък и заслугата е твоя че си го изровил . Аз бях отдавна наясно с проблема и не очакеах да го има споделен в нета :
http://www.how-to-trade.ru/category/metki/foreks![]()
Линкът е особено валиден за скалпери , индратейчици и тия с "експертчетата".
Нека да чете народа Щом му се удава![]()
Бе то н`ие ` ма та склерозата и та по ,ората ходи не оди по гората де![]()