Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
е аз не обичам рекотирането то,доста кофти е, и ако често прекъсва платформата явно ще бъдат другите...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Верно, че е трудно ПРАСЧО,
но последните 2-3 години поне на
два пъти се получаваше подобно инфо.
Ще ти дам и пример.
В края на 2010 и януари 2011 си беше
ясно, че големите КИТОВЕ затварят къси
и товарят дълги позиции.
Поне за мен и за други ХОРА от другото място
си беше ясно !!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ред радвам се ако си се възползвал от подобно инфоВерно, че е трудно ПРАСЧО,
но последните 2-3 години поне на
два пъти се получаваше подобно инфо.
Ще ти дам и пример.
В края на 2010 и януари 2011 си беше
ясно, че големите КИТОВЕ затварят къси
и товарят дълги позиции.
Поне за мен и за други ХОРА от другото място
си беше ясно !!!!Но ти знаеш, че моят стил на търговия е друг и в сравнение с Онези, аз съм скалпер
Моята цел е 300+ % годишно, което ме вкарва в друга група
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Е то процентите нямат нищо общо със стила
на търговия. То и дългосрочните могат да
ги достигнат тези проценти ПРАСЧО![]()
300% си е около 1% на ден печалба ако съм разбрал правилно!
Според мен дали си правиш 1% на 10 000, 100 000 или 1 000 000 лева няма разлика и стратегията ти ще бъде еднаква !
Правилно си разбрал, при положение, че всеки ден задължително правиш по 1%. Тоест нямаш губещи дни. И не е едно и също дали отваряш 3 , 30 или 100 лота![]()
И мойта стратегия е 1% на ден с капитализирана печалба изключвам почивните дни когато пазара не работи!
Освен психологическата бариера разлика няма, но според мен това се преодолява с времето и няма да прави впечатление дали лота е 1 или 100 тъй като преди това 1 година примерно сме привикнали да влизаме с определен обем спрямо капитала!