Прасчо значи требе да се нюха
банката като влезне в посоката
и да се спущаме с нея !!!![]()
Прасчо значи требе да се нюха
банката като влезне в посоката
и да се спущаме с нея !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
добре един последен въпрос,ако наистина искаш да вкараш много пари примерно продаваш апартамента и вкарваш 100 бона в това,кои са брокерите в които да го направиш и кои брокери биха ти изплатили без проблем много пари ако печелиш,говоря за ЕCN?.....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Interactiv, Baxter ...![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
този втория никога не съм го чувал,а какво мислиш за **CM и Алпари,казаха ми да питам тебе :д
https://globalmarkets.bnpparibas.inf...xFeatures.html
Като направим многото пари добър вариант е директно през платформата на някоя голяма банка!
Добър вариант е тази платформа на париба , най-голямата френска банка и една от най-големите в света може би!
Приключил съм с темата !!!
При мен количествата отдавна са изчерпани,
а при теб вече е ясно от къде и какви.
Кажи сега какво имаш против идеята
да се следват големите.
То фундаментално погледното, ако
знаеш кога разтварват и трарят китовете
може и доста фигури да направиш !!!!!
Съгласен съм с тебе Реде. Но знаеш, че такава информация се получава трудно, а и не можеш да бъдеш сигурен на базата на какво е, защото и те се дебнат едни други.Приключил съм с темата !!!
При мен количествата отдавна са изчерпани,
а при теб вече е ясно от къде и какви.
Кажи сега какво имаш против идеята
да се следват големите.
То фундаментално погледното, ако
знаеш кога разтварват и трарят китовете
може и доста фигури да направиш !!!!!Затуй на Форекс, като на Форекс
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ами нз кой ми каза ама ми казаха,че си имал опит с тях и за това се интересувам,понеже искам да си отворя сметка при тях....