Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Градски, аз съм с оптичен някъв си нет и тв от Виваком. Много по-доволен съм от предишния си доставчик (няма да го назовавам, доволен бях и бързо реагираха при авария). Обаче като спре, та спира и почват едни обаждания и изчаквания на линия, докато приемат сигнала за авария. После много време отнема да се възстанови достъпа. Затова съм си пуснал един нескъп план на смартофонката. Ако нещо се случи с кабелния, ползвам телефона като рутер (има си някаква вградена настройка, а телефона е от евтините смартофонки) и така мога да си ползвам нет както на него, така и на таблета и лаптопа. Стария комп остава да си чака жицата. Това според мен е надеждна и евтина алтернатива. Таксата ми за нет на телефона е около 5-6 лв на месец над тарифния план![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Е аз засега това ще си направя,втори комп и нетче,това за момента ми е достатъчно.Градски, аз съм с оптичен някъв си нет и тв от Виваком. Много по-доволен съм от предишния си доставчик (няма да го назовавам, доволен бях и бързо реагираха при авария). Обаче като спре, та спира и почват едни обаждания и изчаквания на линия, докато приемат сигнала за авария. После много време отнема да се възстанови достъпа. Затова съм си пуснал един нескъп план на смартофонката. Ако нещо се случи с кабелния, ползвам телефона като рутер (има си някаква вградена настройка, а телефона е от евтините смартофонки) и така мога да си ползвам нет както на него, така и на таблета и лаптопа. Стария комп остава да си чака жицата. Това според мен е надеждна и евтина алтернатива. Таксата ми за нет на телефона е около 5-6 лв на месец над тарифния план
----------
Да смартфона върши идеална работа за това,да се мести стоп осбено ако го правиш периодично.
Мергалан бяха перфектният доставчик, преди да ги купят Мтел.
Много бърза връзка, перфектна 24-часова поддръжка, невероятна грижа за клиента - при проблем звъняха да питат дали се е оправило всичко по няколко пъти.
Опитаха се да "поемтелчат" след продажбата като отношение към клиента,
но поне бързината на връзката си остана.
Пък и авариите в мрежата засега са изключение. Цената също не е за пренебрегване.
Аз имам 2 IP адреса + 124 канала телевизия за 32.90 на месец. Мисля, че не е зле.
Това за IP адресите да го уточня: остана си от ерата на предишния собственик.
Тогава всеки клиент можеше да има до 5 IP-та.
Сега можеш да получиш само един за тази цена- на нас като на стари клиенти -
ние сме с Мегалан вече 7-ма година - ни оставиха двата за същите пари.
----------
Е, да, така може.
.................................................. ..............
Последна редакция от ivaceda : 25-10-2013 на 09:44
hanuman (25-10-2013)
Е това не е хубаво че гие купил М-тел,хич не ги долюбвам тези мобилни оператори,но са ни необходими за съжаление.
Ей виж това много добра идея, не се бях сетил да пусна телефона като рутър.Градски, аз съм с оптичен някъв си нет и тв от Виваком. Много по-доволен съм от предишния си доставчик (няма да го назовавам, доволен бях и бързо реагираха при авария). Обаче като спре, та спира и почват едни обаждания и изчаквания на линия, докато приемат сигнала за авария. После много време отнема да се възстанови достъпа. Затова съм си пуснал един нескъп план на смартофонката. Ако нещо се случи с кабелния, ползвам телефона като рутер (има си някаква вградена настройка, а телефона е от евтините смартофонки) и така мога да си ползвам нет както на него, така и на таблета и лаптопа. Стария комп остава да си чака жицата. Това според мен е надеждна и евтина алтернатива. Таксата ми за нет на телефона е около 5-6 лв на месец над тарифния план
Бях на мегалан едно време, откак ментелци ги взеха и пуснаха телевизията по остарата инфраструктура без 1 лев инвестиция и си е.а мамата. Губене на пинг, насичане на телевизия, готино обслужване, но какво от това.
Минах на оптиката на виваком + тв + 3г флашка. Супер съм доволен, наистина, даже прогледах телевизия с тази опция да си избереш предаване 3 дни назад. Сядам в 11 вечерта и си пускам новините дето са били в 7 и нещо. Сега ръгам флашката в рутъра ако има някакви проблеми или пътуваме си го нося. Но и тела поддържа функцията да е хъб и това е супер вариант.
Ей сега ще го пробвам.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Ами ние - цялото семейство вече седем години сме на Глобул - като телефония.
Мтел и аз ги недолюбвам, да си призная честно,
обаче си бяхме с Мегалан и си останахме, защото не намерихме по-изгодни условия за нет-доставчик.
А и разходите ми паднаха, по-рано плащах 31 за нет + 17 за телевизия.
С телевизията няма проблем - вкъщи само майка ми гледа ТВ. Не се е оплакала от сигнала, поне засега.
/////////////////////////////////
Айде , тази сутрин от дакса още 17 пипса.
Като за петък е даже супер.