С работа не се правят пари....прави се гърбицаБях на бригада,ама много работи работих,истината е че ако искаш да се върнеш с пари много работа трябва или трябва да останеш там просто...но мнението ми е че си заслужава човек да иди и да види за какво става на въпрос
Красиво е подредено е,има ред,гадна храна...жените не са като българките хубави ама лесниа в големите градове е лудница и има много какво да се види
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
мъчат са да минат на връо ама ги бутаме да не минават
стоят на предпоследното стъпало на пирамидата
мисля да влизам евентуално в сряда сутринта къса позиция за протокола от ФОМК вечерта
има нещо от ФОМК което го знаят и ше препълзат бавно до 1.364000 преди ФОМК и оттам пързалката
колко са хитри хитри ама много им усещам номерцата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
JaY_Z (07-10-2013)
утре ше оставя акулите да се разходят до 1.36500 че и 1.36600 и в сряда селвам за ФОМК![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дизелче ,
малко е вероятно да чакаш чак до сряда без да отвориш позиция,
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Добро утро.
Първо кайвето.
Второ, кьорим чарта.
Трето, да почнем да мислим.
Значи една гъска, мислила, мислила, и станала професор.
А друга умряла.
За туй, ........... не се престаравайте в мисленето.![]()
Аз па осъмнах с 22 пипа вътрешно. Ама до стопче има още толкова, та ша е айляшки ден....
Ай късмет на сички![]()
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Из вчера отнекох един шамар. И за сега още се ослушвам.
Тя тая дълга ми е още от вчера сутринта, дано се размърда нанейде, че ако се кротне цяла седмица на тия нива......![]()
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш