Не можеш да ми забраняваш. Няма как да стане....
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ама,Бай РЕД,ти хептен в творческа еуфория изпадна.Песът бил гюрлюк,хубаво,рошав,бъхлив, само скимица за йедене,......демек безполезен.Ама прасчо-как?Как едно прасенце е гюрлюк,бре,бритчет?
![]()
![]()
Фибо....мибо....грънци
Да ти давам ли адреса си ?Аз искам iphone 4S
----------
Tи си имаш телефон, не ти трябва друг.
Аз обаче останах без тел. Идеално ще ми дойде един такъв![]()
Докладван е като изгубен, ама пак го блокирватУ БГ (а и у която и да е друга страна) няма да има проблем
----------
Олег и Кучик разберете се помежду си и ми пишете на лични![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН