отново си допълних късата позиция от 1,3667... дано само не съм избързал с допълването..
отново си допълних късата позиция от 1,3667... дано само не съм избързал с допълването..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Дизелаки, признай си сега, онзи ден докато мяташе таблата, размишлява ли за едни отложени лъжливи пейроли?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Айде бе, нали минаха новините, какво чакаме още? Като гледам, всеки си е седвал на мястото, вързал е колана ..... да излитаме вече или да се потапяме - каквото дойде, само да мръдне малко![]()
Безплатен обяд няма!
Happy68, според мен няма новини с такава сила в момента, че заради тях да излети или да се потопи цената. По-скоро си следва естествения ход. Някой тук сутринта беше споменал (макар и с насмешка) това, което е чул за вълните - корективните са три на брой. Ако правилно виждат очите ми, ще трябва да се развие втората (B), която може отново да върне чак до 37, след това е вероятно отново да се потопим приблизително до 3620 - и чак тогава да излетим на север. Това е на теория. Сега да видим на практика какво ще се случи.
////////////////////////
Boogeyman, струва ми се, че избърза малко с новите къси. Трябваше да изчакаш да се развие втората вълна от корекцията.
Както вече споменах сутринта, доста ще друса на юг.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и аз започвам да се притеснявам за моите къси.. по разписание трябваше да падаме вече..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Днес много срамежливо бре. Очаквах нещо в повече. Но както и да е. Аз и без туй бях в разход.![]()
Трудно се обръща тренд..... Но обръща! Още в четвъртък даде първия нишан. А Ситито в петък хвана мецана за пъпа![]()
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
ivoleon (21-10-2013)
[b
белята, ами аз съм търпелив,ако успее да върне поне до 1,355....,ще съм много доволен,пък после да идват биците..![]()
ако искаш движение пускай друга графика на друга двойка ... тая стои и не мърда .......
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....