Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Демото е пълна безсмислица !Не губете време да се заигравате на демо много дълго.Там се придобиват вредни навици да се влиза с големи обеми ,да не се слагат стопове и да се търгува по всяко време ,като се отварят прибързани и необосновани позиции.По добре вместо да цъкате със 100к на демо ,което е нереално, вкарайте една малка сума $50-100 и я управлявайте съвестно.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Че кой ти е казал, че цъкаме с толкоз?Демото е пълна безсмислица !Не губете време да се заигравате на демо много дълго.Там се придобиват вредни навици да се влиза с големи обеми ,да не се слагат стопове и да се търгува по всяко време ,като се отварят прибързани и необосновани позиции.По добре вместо да цъкате със 100к на демо ,което е нереално, вкарайте една малка сума $50-100 и я управлявайте съвестно.
На Инстата дори почнах с 61 долара на демо толкоз, колкото имах в бонуса и така свикнах с минилотове
а с бонуса започнах от 10 април с 231 долара и вече ги удвоих ...
тъй, че е важно да знаеш, какво и как и колко
не като моя позната (казвала съм го и друг път) 2000 долара изпраскала докато научи платформата и как да си пуска поръчките
дори не знаех, че се е занимавала с форекс отказала се, призна ми като разбра , че съм се захванала
с гръмките думи:
Форекса занимание в което със сигурност ще си изгубиш парите!!!
Хах, увидим![]()
Последна редакция от albagpipe : 19-04-2012 на 23:00
на демо за всеки е различно,колкото да усвои основите на форекса,после да се вкарат някаква малка сума на реал и така.С истински пари най добре се учи...
Това не е демо,бонусите са на реална сметка и когато търгуваш се чувстваш пълноценна ,имаш стимул и смисъл от действията ти.
Пак не ме разбирате, бре!!!
Отворих си първо демо на Инста и то само с 61 долара ...научих се там кое как и тогава минах на бонус
сега съм на бонус вече от 10 -ти
бях почнала малко март но се разболях и влезнах в болница
Как пък реши, че е скришничко
споделям си
Последна редакция от albagpipe : 19-04-2012 на 23:35
Добре де.,Разбрах те,но исках да кажа,че за кратко си била на демо,колкото да разучиш платформата,и основните неща .Хубаво е че сумата е била малка ,както ще е после на реал.По важното е да се отдели повече време за разучаване на пазара и техниките за търговия,отколкото да се правят някакви сделки и резултати на демо.Просто няма смисъл да се търгува на живо с демо сметка.Това е излишно хабене .Достатъчно е мислено да се отбелязват местата за вход,ММ стоп и т.н.
![]()