Айде още един скорпион си имате.Или по-точно СКОРПИОН щото съм 115 килца жива сила.А се появяваме по-късно
по една единствена причина: просто дебнем в засада да се съберат повечко жертви за хапане.![]()
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Айде още един скорпион си имате.Или по-точно СКОРПИОН щото съм 115 килца жива сила.А се появяваме по-късно
по една единствена причина: просто дебнем в засада да се съберат повечко жертви за хапане.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз гласувах за риба , аз съм риби
не съм 115 килограма , но пък мога да плувам много бързо![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
около 68 килограма , може и по - малко
а ти , тежат ли ти делвите със вода?![]()
Тука в тая тема не искам да ви отчайвам,но ОВНИТЕ и КОЗИРОЗИТЕ (от двата пола) ,а от ТЕЛЕЦ само жените, са единствените които имат шанс да фанат господа за шлифера.
Сори за останалите - ама кво да прайш ....орисияпоне ще знаете ква ви е причината за провала
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Я сега Спарте ,кажи от къде ти е тая тъй важна инфармация..щото ние тука затова решихме да обследваме въпроса ...а ти излизаш с готови решения ...бързо издай инфото ..
щото според теб само рогатите имат шанс ..
п.п а ти написа и се в анкетата ?
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Не,но сега ще разбереш
Аз съм ОВЕНи с жените козирози и телци се разбирам само в една област (както се уговорим) и повече не мешаме дневния ред . Демек - ако вършим бизнес -> не се чукаме и обратно ....Ако се чукаме - не правим бизнес
....Вършим една работа приоритетно , но като хората , което значи че сме последователни в следването на целите си и шансовете да успеем са мноу големи
![]()
При другите зодии се получава преплитане на приоритетите и затуй нещата не вървят![]()
Единствено изключение понякога има за съседните на овен,козирог и телец , зодии ...Вероятно от излъчването на тия ТРИТЕ и много голямо и енергията се предава и на комшиите му от зодиака . Но там е според зависи - примерно аз мога да шетам с някой Водолей (щото е веднага след Козирог),но зависи ква й е лейката....Или пък Стрелец - зависи къф й е мерника . За телец мога да се хвана само с жена ,щото мъжете са истински тъпи-телета и за комшии дори не стават
![]()
Дано ти хареса анализа ми - че иначе трябва да влизам в дебрите на психологията,пък там има теми които не бива да са публични![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Върха сте. Сега остава и хороскопи да започнете да поствате тук и " ще ми съберете очите"![]()