Много е относително - може и два, може и 20 часа на денонощие понякога да ти се наложи......
Имал съм случаи - не съм мигвал почти две нощи, докато не освободих успешно една голяма по обем /по погрешка/ позиция от пазара....![]()
Последна редакция от Bibco : 17-10-2013 на 23:33
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
Щото беше чрез отложен ордер и когато я видях вече отворена, беше вече така се набалбукала, че направо корема ме заболя....
Търпеливо си я изчаках да се извръти през последвалата вълна и я затворих даже на печалба с огромно облекчение...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
щом е била на печалба с голям обем сигурно и голяма печалба е била реализирала а ... и все пак това си е един много важен урок ...
Моята най-голяма печалба досега от една позиция е 501.10 долара.След това установих, че можеше и повече да стане, но се изплаших да не ги изгубя тези пари и я затворих малко по-рано...
Тази, за която писах не беше от такъв порядък....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
това си е голяма печалба от една позиция .. разбира се трябва да се спомене и обема на сметката иначе е без значение има позиции и по 10 к печалба зависи от сметката
браво има си късмет и аз съм правил така грешка с отложен ордер .................................
----------
имаш в предвид нормален лот -100 000 , или такива като на инстата............................