гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
фицката, Прав си, няма смисъл. Тук бях заради контактите, но и те се скапаха. Желая ти успех.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дискусията е малко безмислена сега,
защото Гриидито няма да се върне
дори и да му свалят банна(
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
[20:41:35] -: пиши му че съм казал, че няма проблем да пиша отново
[20:41:36] -:
[20:41:48] -: пиша заради хората с които общувам
[20:41:51] -: а не заради мястото
цитирам специално за РЕДА, по желание на гриидито![]()
Ясно.
Ми пиши де,
що са чудиш толкова !!!![]()
Дааа ,Георги, направо ми взе думата от устата.Не знам кой какъв е ,но чесно да ти кажа , аз от теб нищо полезно не съм видял, единственото което постваш са някви графики с някви входове без грам обяснение защо, как и т.н.
Другото е , охх 20 пипа оххх 60 пипа и сядам на ракия със салатка занаем ,че от форекс се печели, нито си първия нито ще си последния който е изкарал някой леф . Аз ако бях тотален лаик от теб нищичко нямаше да науча, твоите постове са напълно непотребни.Смятам , че обвиненията ти към хора които са допринесли със знания по някакъв начин са напълно безпочвени .Когато помогнеш със нещо тогава можеш да кориш и сочиш с пръст.
пп Ако ме опровергаеш съм готов веднага да ти се извиня, макар че ме съмнява да успееш.
Аз съм регистриран преди повече от половин година ,ама ако това момче Пловици както и г-жа Новак не бяха почнали да се заяждат с останалите изобщо нямаше да знам, че съществуват.
Прочее съгласен съм че преди половин година форума бе тъп , скучен , на моменти дори смешен със стремежа да се напише каквото и да е само и само да се лапнат някакви точки или бонуси .
И пак ще стане.
Ако продължават да се нарушават плурализма и демокрацията и да се баннват хора подобно на това ,както на времето бай Тошовата милицията интернираше инакомислещите в лагери.
Ето защо се обръщам кам Админа с вяра в неговия Здрав Разум:
Има една сентенция в библията казана от апостол Павел
Ще я кажа по памет ,може и не съвсем точно както е написана:
" Прочее , братя мнозина от Вас строго съблюдават буквата на закона, а не обръщат внимание на текста.
Но не бива да забравяме, че докато текста / на светото евангелие / животвори , то често пъти Буквата убива "
Успех !
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
ммм,,,,, че то повечко акъл, ако идеше с възрастта
то столетниците щяха да са най-големите
АКЪЛИЙЙ![]()
Хм , хората на моите години би трябвало да са мъдри, а не заядливи , но всеки за себе си все пак.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
saxsten, нещо изпускам. Пловици или пловсити. Пропуснал съм къде, и за какво се е заяждал. Но 90% от постовете му са входове в позиции, със графики към тях и съответните анализи. Един от малкото конструктивни и полезни хора във форума! Един от малкото дето на реал демонстрира какво прави. Защо не бяха повечето като него! И между него и мен са прехвърчали искри. Но в интерес на бизнеса!!