Джей дай шот да го видиме твойто виждане какво е
Джей дай шот да го видиме твойто виждане какво е
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ако това за изпълнени правила за сетъпа...при първия имаш излизане от консолидация с ясно изразени бичи кендъли...сетъпа казва надолу...първия вързва и дава 1/1..при втория също сякаш има изпълнени условия...а то си е късо при чист ъп
....вероятно съм тъп и не съм схванал нещо
ПП фицка текущо чакаш ли с правата лопата на 3115
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Джей, вътрешното барче трябва да е в ТЯЛОТО на първото, не в връх-дъно. Малка, но много важна подробностако това за изпълнени правила за сетъпа...при първия имаш излизане от консолидация с ясно изразени бичи кендъли...сетъпа казва надолу...първия вързва и дава 1/1..при втория също сякаш има изпълнени условия...а то си е късо при чист ъп
ПП фицка текущо чакаш ли с правата лопата на 3115![]()
може би това ме е подвело за второто маркирано
фицката като се наработи ще рече и отсече... Дали е по-ниско или по-високо отварянето на инсайда няма значение. Важното е да се побира в тялото на предходния бар. Тоест ако имаме бичи бар и отварянето на инсайда е над затварянето на майката, за да е инсайд, горната сянка на инсайда трябва да е по-ниска от горната сянка на майката. Обратното за мечи бар. Ако отварянето на инсайда е равно на затварянето на майката, то целият инсайд трябва да се събира в тялото на майката.
....![]()
![]()
Сорос ЧРД и от мен, желаяти много здраве и късмет , висичко друго се постига лесно![]()
Здравей Джейако това за изпълнени правила за сетъпа...при първия имаш излизане от консолидация с ясно изразени бичи кендъли...сетъпа казва надолу...първия вързва и дава 1/1..при втория също сякаш има изпълнени условия...а то си е късо при чист ъп
ПП фицка текущо чакаш ли с правата лопата на 3115
Те така тълкувам аз ПА-то тук
Добавката днес очаквам да е по-скоро по ТЛ а не по фибо, щото импулса е силен![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
JaY_Z (17-04-2012)
Добрий ден!
много празник много нещо че на някой не им стигнало и рожден ден имали да са живи и здрави успехи много здраве и да им е все весело професионални успехи също и каквото са си наумили да им се сбъдне !!!!!!!
-------
Първи фход ориентиран по стопа - стопа е стоп.
втори вхот абц диапазон + добра бай зона + късмет относно стопа щото там стопа небеше много стоп като при първата ситуация.
Сърдечни поздрави!
soros (17-04-2012)
Здравей Фиц !Сакси здравейБлагодаря за предложението, идеята ти е супер и не само аз бих могъл да се възползвам от нея
Ше направиш един хаир за форума, дет се вика
Дали е по-ниско или по-високо отварянето на инсайда няма значение. Важното е да се побира в тялото на предходния бар. Тоест ако имаме бичи бар и отварянето на инсайда е над затварянето на майката, за да е инсайд, горната сянка на инсайда трябва да е по-ниска от горната сянка на майката. Обратното за мечи бар. Ако отварянето на инсайда е равно на затварянето на майката, то целият инсайд трябва да се събира в тялото на майката.
П.П. Ако можеш да го направиш да не е само с маркировка, а да изкача и прозорче ще е супер, защото така ще може да се прикачи към няколко графики и да те предупреждава накъде да насочиш Фниманието си
Нали знаеш че между патаранковците и програмистите има органическо несъответствие,както вика Рукито
Да ама аз като" различния програмист" както ме титулува комарджито се опитвам да Ви разбера.
Иначе индикаторчето стана бърже ама виж сега какво съм разбрал пък ако имаш забележка ще го прекроиме както кажеш
Значи в момента Инсайд бар индикатора търси малкота барче барабар с опашките си да се събере в тялото на майката ,да се събере в разликата между отваряне и затваряне на майката по абсолютна стойност.След това индикатора търси долната опашка на майката да е по ниско от долната опашка на инсайда и горната опашка на майката да е по голяма , да е по високо от опашката на инсайда.
Накрая определя теглата на майката и инсайда и ако средната стоиност на инсайда е под средната стойност на майката го бележи с червена точка , ако е обратно средната стойност на барчето е по високо от средната стойност на майката го бележи със зелена точка
Общо взето както рекох и на Хищничето барчетата не са чак толкоз много по графиката колкото се очакваше.
Дай първом да го уточниме как ще изглежда пък за прозорчето ще мислим после.
Уффф !това сичкото докат го напиша ми взе повече време от колкото да го направя ама нейсе
Ей го де е :
Последна редакция от saxsten : 17-04-2012 на 14:38
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Happy68 (17-04-2012), RyMu (18-04-2012), MoneyMaker (18-05-2013)
Ми те и без друго са много малко тез инсайдчета и като го направя така ще трябва да ги търсиш по бързите графики щото по Н1 много ще има да чакаш за да се появят
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване