Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA, тамън щех да пишем, че не си се успал в тоя късен час, ми, че една от козите е многи бегала и не си могъл я издоЙш та за тва така леко си окъснел...
Сложи ли млякото да са вари!?![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Добро утро.
Едно сутрешно ПРЕДПРОЦЕДИРВАНЕ:
Засега РЕЙНДЖ... 1.3466 - 1.3560... ... ...
Докато Хамериканците сЪ определЪт с дълга
Последна редакция от ivaceda : 16-10-2013 на 07:55
Индексите:
Японските са на текущи и гледат надоле.
ДАУ е леуко надоле и гледа надоле.
ДАКС е леуко отгоре и гледа надоле.
Днеска РЕДА смята, че обстановката е близка
до бойната и курсо ще се движи от долитащите
през АТЛИНТИКА бомби!!!!!
РЕДА иска да види скоро ЛЕГЕНДАРНОТО
1,33333333333333333333333333333333!!!
ЖЕЛЯЗНАТА съпротивата 1,3527-1,3537 пази важното ниво
1,3562 преодоляването на което ще даде възможност
да се прави атака на зоната 1,3597-1,3617(ИДЕИНА)
СВИРЕПАТА подкрепата е в зоната 1,3489-1,3472 и преодоляването
и ще даде възможност за атака на зоната 1,3440 където ще
се реши дали ще ходи курсо до ИДЕИНАТА зона 1,3400-1,3377.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
dnes игра на нерви...........................
шишчета в двете посоки.....................стопове нема да останат.......................
затуи........................отбои до 18ч.......................
когато сметам зверо ще е преял от реиндж......................................
и ще поеме в посока.......................
----------
REDA,
онуи фрактал.............
мое да резне до 1.3700............................................ ........![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
ХОМЯК кви КОЗИ тЪ гонят в полето???)
РЕДА се занимава с ЖИУОТНИ само тука във форума!!!
Да знаеш ХОМЯК, че сега в средата на октомври не
се доят КОЗИ, че не му е сезона и единственното
дето можеш да издоиш е ПРЪЧА!!!!!![]()
![]()
А и винаги ще знае колко е часа ....................
REDA (16-10-2013)
Бачоооооо гледа ли фуйтбол вчера ва
----------
Швейка @9185--------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
АБС фреш ко ше кажеш за тази китайска инвазия последните дни , действат смело братята китайци
кажи си мнението
Китай сключи споразумение в Обединеното кралство, което ще позволи на инвеститори от целия свят да търгуват директно с китайски акции и облигации през лондонските банки и финансови институции. Споразумението е първото по рода си за западния свят
Туй кво значиАБС фреш ко ше кажеш за тази китайска инвазия последните дни , действат смело братята китайци
кажи си мнението
Китай сключи споразумение в Обединеното кралство, което ще позволи на инвеститори от целия свят да търгуват директно с китайски акции и облигации през лондонските банки и финансови институции. Споразумението е първото по рода си за западния святче ше видим @3476 днеска, нъли
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН