Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Той нарочно така е зададен
Искаш да ми кажеш, че никога до сега не си виждала привлекателан мъж, и не ти е минавало през ума нещо палаво![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми едно време - да. Но си научих урока... или поне така си мисля...Че под красивата обвивка може да се крие нещо.... по-точно едно голямо нищо.
Е, не бива да пренебрегваме и да се стараем към приятен външен вид - така си е. Но ако не е подплатен с подобаващо съдържание - всичко се обезсмисля в един момент.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Fafa (11-10-2013)
Те тия мисли още си ти минават, ама си се научила да не им са отдавашМи едно време - да. Но си научих урока... или поне така си мисля...Че под красивата обвивка може да се крие нещо.... по-точно едно голямо нищо.
Е, не бива да пренебрегваме и да се страраем към приятен външен вид - така си е. Но ако не е подплатен с подобаващо съдържание - всичко се обезсмисля в един момент.![]()
Мохабета е за единия момент
Фафа, ти какво ще кажеш по въпроса![]()
Какво да кажа? Питаш ме като видя хубав мъж какво си мисля ли?
1 вариант-Мисля си: "Този или е зает или е женен! Чакай сега да направя една стратегия : Как да избия конкуренцията!
2 вариант- Този става, ама сигурно е голям задръстеняк!
3 вариант- Готин е! Ще хвърля въдицата, и после ще го проуча до 9 коляно
Не знам всъщност! Когато има привличане....нещата просто се случват и разума си отива!
с една дума голямо мислене пада. мислите са на първо място. после идват подмислите за отдаване. след разни други мисли.....
Зависи от гледната точка. Като не можеш с един красив, но невъзприемчив човек да водиш даже нормален моабет.... за какво по-натам, да говорим.
Последна редакция от Eli2356 : 11-10-2013 на 22:13
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Те с това ме спечели завинагиКакво да кажа? Питаш ме като видя хубав мъж какво си мисля ли?
1 вариант-Мисля си: "Този или е зает или е женен! Чакай сега да направя една стратегия : Как да избия конкуренцията!
2 вариант- Този става, ама сигурно е голям задръстеняк!
3 вариант- Готин е! Ще хвърля въдицата, и после ще го проуча до 9 коляно
Не знам всъщност! Когато има привличане....нещата просто се случват и разума си отива!Не разбрах само що изписа всичко преди това
Явно заради 50-те символа
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Мда...взаимност и нужна взаимност ...не покаже ли хубавеца интерес към жената си остава просто като онези актьорите от екрана ...мислите идват, когато усетиш различен поглед
върху себе си![]()
Eli2356 (11-10-2013)