Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ПРАСЬО да ти кажа РЕДА затвори дългата
си точно по всички правила на тест на
трендлинията на 1,35722!!! Вярно е, че можеше
да вземе още 6-7 пипа по-отгоре, но имаше
шанс и за едни 30 пипа даже!!!
Твоито си беше КОНТРЕЛА и донякъде късмет!!!!!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добре щом казваш
Интересно що реших точно от там да контря
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката (11-10-2013)
REDA (11-10-2013)
Аз пък нещо се прецаках май и купих на 3569 с доста тлъст обем, стоп на 3555, ама ми идва таман 101 пипа стопа ако позицията е преизчислена по ММ и сега се чудя дали да не бягам на малка загуба или да стискам.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Аз търся @34777 така че с теб нямаме сблъсък на интереси![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН