Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аве мноу си задръстен вееееееее
http://xfactor.novatv.bg/
по НоваТВ![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
REDA (10-10-2013)
Бе мани,,,,аз им викам на тия бюра КЕНЕФИ,Работят-работят и по сокаците и около банките и ченджовете се навъртат...2 леФа еурото продават на чужденците.
А в по нови времена всички знаете самите ченджове праиха измамите и то законно...имах една позната туристка 2000 еуро обмени по курс 1.2 лв...после с преговри я оправихме на 1.6 пак файда..познавах някой друг човек.Добре че ограничиха курсо по бюрата със закон...че иначе голям срам
че са по 1 квадрат нейде цялото.
Преди няколко години щях да дам 50 евра
в едно подобно, но още ми бяха в ръцете ,
а девойката без да я питам взе да ми
обеснява как нямали комесионна и на РЕДА
мигновенно му присветна и взе да се оглежда
за курса и вместо 1,95 курса купува беше 1,65.
Теглих и една цветна на обменителката, а ония
ШЕБЕК охранителя по едно време се хвана за
кубура и на него му казах, че ще го полагам,
че не посмя да го извади.
На мен доста ми олекна след такова
ЮНАШКО ПСУЕНЕ де. Чобанска работа!!!![]()
Обясни му , че при първото броене пред ''балъка'' , трябва да му дадеш по малко пари от договореното , например вместо 100 ...му даваш 90 .....Той ги брой , започва да вика , че са 90 ...ти опулено , невярващо ги ВЗИМАШ ВТОРИ ПЪТ ОТ НЕГО ....бройш ги и верно ги изкарваш 90 , като през броенето си защипал отдолу поне 50 .......след това лежерно , с финес и достойнство на обиден благородник слагаш демонстративно 10-те липсващи лева и му ги подаваш с обидена физиономия ..............за него вече са 100 , започва да ти се извинява , а всъщност взима по малко и от първия път ......60 .... !!!! Това е '' санже'' ! ''Кукла '' е с хартишките , но пак трябва да ги преброи клиента първо , после ти се сещаш , че не си ги броил много добре, или някой му отвлича вниманието с '' Полиция, полиция'' , сменяш пачката (истинската с ''куклата'') и .... пито =платено . ''На караминьол'' , беше ....направо да си го набиеш и да му вземеш парите без много обяснения ..(вечер и на забутани места ) , а ''двоен вход '' е да му вземеш парите , да го накараш да чака пред някой вход , докато се ''качиш да вземеш твойте'' .............а ти си тръгваш през задния ,двоен вход на блока , които предварително си проучил , че е такъв (въобще не означава , че е твоя) ........ И , Фиц, .....никаква Магура , само Църна Маца ............ А и ГДР-ейците не бяха идеалните клиенти ..........поляците бяха ...... От там излезе и израза .....''Гледаш , като наредЕн поляк на Златни Пясъци ''.......................................
фицката (10-10-2013)
На Златните съм ходил 10-тина пъти на почивкаНа Сънито далаверата бе с германците
И руско шампанско "Игристое" купуваха
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Nikky (10-10-2013)