когато някой филм ми хареса, аз обичам да гледам и повторенията... и нищо, че ще се случи същото, пак ще го изкоментирам..
когато някой филм ми хареса, аз обичам да гледам и повторенията... и нищо, че ще се случи същото, пак ще го изкоментирам..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Аз вчера си пуснах "Осмият". Щото го мернах в една книга "50 затни български филма". Първият български соц. екшън. 1969 година. Па исках да видя и Гец, и някой други стари муцуни. Но не можах да го изгледам до края.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз пък си изгледах "Сиромашко лято", който ти беше постнал тук....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
вчера започна новия сезон .. някои викат че може и да е последен ....
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
не го дават .. ама ще го има на торент ... тука нищо ново не дават само български .....
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
не го дават не защото е ново, а щото няма зрителски интерес.. няма значение дали е ново или старо, важното е да е направено отатък Босфора за да е интересно за масовата бг публика..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Не е вярно, виж например Под Прикриетие, огромен успех, направено е в България. Може да снимаме кадърни филми!