Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката, поздрави. Разбрах, че днес е бил добър ден. Така и трябва
А аз днес цял ден бях по кафетата и се чувствам супер. А пазарът няма да избяга и утре е ден.
Колкото до постовете ни, трябваше да "наваксвам" с бонусите, че нещо изоставам
п.п. В поста си, където се включих с коментар върху твоята графика, исках само да покажа ситуацията пречупена през погледа на вълнов анализатор и как евентуално ще я отиграя аз. Надявам се, че така си възприел поста ми. Избягвам да коментирам чужди графики, освен ако изрично не са ме попитали.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (16-04-2012)
Eeeeeee излагаш сефицката, поздрави. Разбрах, че днес е бил добър ден. Така и трябва
А аз днес цял ден бях по кафетата и се чувствам супер. А пазарът няма да избяга и утре е ден.
Колкото до постовете ни, трябваше да "наваксвам" с бонусите, че нещо изоставам
п.п. В поста си, където се включих с коментар върху твоята графика, исках само да покажа ситуацията пречупена през погледа на вълнов анализатор и как евентуално ще я отиграя аз. Надявам се, че така си възприел поста ми. Избягвам да коментирам чужди графики, освен ако изрично не са ме попитали.Днес си беше идеален ден и за търговия и за спам
Чак да не повярваш че е понеделник
А аз затова поствам графики, за да могат да се коментират от всички, че белким и аз си открадна нещо от някой
Успех![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Eй, Сорос - ЧРД!![]()
albagpipe![]()
Сорсче честит рожден ден баце жив и здрав.
А фицка нензам ти кво ще откраднеш ама аз имам
кво да крадвам и да попивам от твойте графики.
soros (17-04-2012)
Ехе ,Сорос що се спотайваш като мишок бре
Барем една графика да беше почерпил кат нема друго
Ама аз щ`та поздравя ,нищо че не си черпил
ЧРД !!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=M4_JqWQc_Us
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
soros (17-04-2012)
ЧРД , Soros !
Весело изкарване и освен много здраве да има много профит да има!
Наздраве,аз сега почвам да пия!![]()
soros (17-04-2012)
Ало, Прасчо
Туй за инсайд бара ,доста интересно бре.
Можим да му направим индикатор ,искаш ли?
Ще ти брои инсайд барче ,ще му туря точка ......
Само не знам къв цвят да му е точката и накъде да ходи тренда от подире на барчето .
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване