що... кът има комшииски рутер резервен от друг доставчик и резервно 3Г на телефоня - не е чак толкоз рисково
![]()
що... кът има комшииски рутер резервен от друг доставчик и резервно 3Г на телефоня - не е чак толкоз рисково
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Каква е разликата в реални условия ако се ползва VPS?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ползваш нета на бъкета - а за надежността сам прецени като тестваш и демото:
http://metatrader.benchmark.bg/MetaTrader-VPS_464.html
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
туй не е ли за еХсперти предимноза ръчно май не би трябвало разлика да има
даже и със стопче и лимитче![]()
Аз нещо не мога да схвана идеята на тая работа я малко повече обяснение. Интересна работа изглежда.
----------
Аве ся прочетох, че ме мързеше. Ама както каза курето имаш ли бекъп на интернета какво ти пука. Аз лично имам интернет wi-fi, отделно 3g не телефона и айпада. Ко повече. И за по малко пари.
Хував ли ти е 4джи интернета на телефона и айпада? А колко плащаш за него?
незнам за аипада ама аз в момента съм на 1 много скапан нет и доакто ми зареди мога да се прострелям![]()
Ако не си намалиш простотиите дето ръсиш във всяка тема,за теб и за крачно май не би трябвало да има разлика!.
Тука у форума сте се сговорили 3-ма или 13-има пендела дето ще умрете от глад ако не ви "плащат" 30 стинки на спам,което би било лошо само ако бонусите ги определях АЗ!![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Строг, но справедливАко не си намалиш простотиите дето ръсиш във всяка тема,за теб и за крачно май не би трябвало да има разлика!.
Тука у форума сте се сговорили 3-ма или 13-има пендела дето ще умрете от глад ако не ви "плащат" 30 стинки на спам,което би било лошо само ако бонусите ги определях АЗ!Здраве желаем Старши
----------
Не са само за МТ4Има брокери при които могат да се качват и други платформи
http://www.optimusfutures.com/hosted_ninjatrader.html
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....