СТАВАЙТЕ ВАААААААААААААААААААААААА АААААААААА
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Те таквоз ЖИУОТНО не сте виждали![]()
фицката (07-10-2013), Emil Enchev (08-10-2013), GGBG (08-10-2013)
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
добро утро,колегидобро утро колеги..........................
днес вместо понеделнишкият реинДж
имаме цел, и тя е 1.3640................................УСПЕХ ПО ПЪТЯ КЪМ НЕЯ.............
ТРУДНИ СЪПРОТИВИ ПРИ 1,3586 /50% фибо/ И ПРИ 1,3600........................
ПОДКРЕПИ 3530 И 3510
================================================== ===
първата указана съпротива............1,3586........спр е курсо на два пъти...............................вчера. ............
днес ..........къси за 1,3000..............до края на седмицата..........................
като едни котировки около 3444,,,,,,,,,за днес би било добре за начало..............
----------
будни и алчни.................не спим............................
с ФИЦКО................НАДОЛЕ ТЪРЧИМ................................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Добро утро! Да видим...добро утро,колеги
първата указана съпротива............1,3586........спр е курсо на два пъти...............................вчера. ............
днес ..........къси за 1,3000..............до края на седмицата..........................
като едни котировки около 3444,,,,,,,,,за днес би било добре за начало..............[COLOR="Silver"]
----------
НовиОт ВЪЛНОБРОЕЦ на Адмирал маркет друго разправя
Туй днес му е ДЕБЮТА
Как видно на более мелких тайм-фреймах, волна 5 (зеленая разметка), по всей видимости, уже завершена, и со вчерашнего дня началось 5-волновое снижение. Любой отскок в рамках восходящего канала должен сформировать 3-х волной ABC паттерн и достигнуть сопротивления около одного из уровней коррекции по Фибоначчи, как то 50%, 61.8%, 78.6%.
http://www.admiralmarkets.ru/elliot_...3#.UlN3UFOvjak
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Айде най-големия МЕРТЕК дет саюрка Ж. рано рано още го нема
Добрютро на сичкото спамер в темата![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
Добрю ютрю
РЕДА се успа таз сутрин.
Тия с тва дет не връщат времето
са големи ХОМЯЦИ и те!!!
Бааа и темницата вънка до никое време.)
Айде ДВИЖЕНИЕ!!!!!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
@3511 мое да светне днеска
Давай ->$![]()
КинО (08-10-2013)