Absfresh (14-11-2013)
Absfresh,
абса чете ли ко е говорила Йелън пред Сената
таз баба през цялото време е защитавала програмата , че требе продължи , обаче ми се струва, че тя може да изненада пазара и да намали кинтите кът вземе властта![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не се надявай преди април........................................ ...........
----------
Бачооооооооооо, не се сърди, БА. Аз не искам от твоя джоб, само 10 точки искам от тия 300-на у процедиргането. Разбира се, от плюсовите.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
аз си следвам текущо нещата с давай доларееее 1.32000
но въртят нещо и ще има изненада със стимулите декември или кът вземе властта бабата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абса не те игнорирам!!!!
Вече съм в почивка и само от
време на време фърлям по едно
око на форума и гледам да вкарвам
малко от малко в РЕД!!! Той ПРАСЬО
е най-непослушното ЖИУОТНО и
все към него гледам,,,,,,,,,,,,,,)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Кажи изкара ли пари, че съвсем сериозно си създавам стратегия кои дни да следвам процедирането, кои не?Днес не го следвах и съм 800 долара задница.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Мба....хапвам си лазаня и си говоря с ловеца на акули
----------
Абса, Бачо няма празен ден без значение ко дума процедиргването![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
бухахха татра все едно кара на паркинга..........![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....