Аз ще изчакам. Щото имам едни задачки да свърша до обяда. Та ще по гоня Михаля най на пред. И след обяд, сигурно ще изчакам хамъриканците.
Аз ще изчакам. Щото имам едни задачки да свърша до обяда. Та ще по гоня Михаля най на пред. И след обяд, сигурно ще изчакам хамъриканците.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз съм си къс и си чакам минимум 100 пипа следващите дни надолу
късо късо сме![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро и аз днес имам работа и нямам да влизам никъде.Но и без това е много тегав пазара.Стратегията е дълги и само дълги до сряда после две бързи къси ,три нормални бяз захар и в петък релакс![]()
Ади СПАМЕРИТЕ и МИСКИНИТЕ
дето са ми РЪЦКАЛИ по темичката
да се ЯВЯВАТ и СТРОЯВАТ, че от
ХЪРКАНЕ никва полза няма!!!!!!)
)
Ай добро утро! Успешна търговия!
Ойльофа сабахлян тръгнал да се прави на мъж, докато още му е в сила сутрешната е*екция. После може да ... висне! Айде че съм късо, айде, айде![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Швейцария гласува за $2800 минимален доход
Средната заплата в страната от над 4000 долара
сериозни пари
давай долареее![]()
D-12 (07-10-2013)
България гласува за $230 минимална заплата с опция да не се изплаща. Средната заплата е $450 и е в баланса в перо ИМАТ ДА ВЗИМАТ. Въобще не могат да ни стигнат швейцарците![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
MA100 на часова и пивота ни спират за нагоре.. аз съм дълги от 1,3570 за 1,3605..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Що пък в долари си гласуват заплатите,явно имат намерение да сринат яко долара или знаят някаква въртешна информация от ФЕД,че долара скоро няма да струва![]()
Що пък в долари си гласуват заплатите,явно имат намерение да сринат яко долара или знаят някаква въртешна информация от ФЕД,че долара скоро няма да струва
основния доход" предполага всеки пълнолетен жител на Швейцария да получава от държавата материална помощ в размер на 2 500 швейцарски франка (около 2 800 долара), което ще гарантира "финансовата сигурност на гражданите".
бачкаш не бачкаш си взимаш 2800 долара от държавата и аз искам така![]()