Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аааааа не такаПич, колко ти е лимита за бонус където трябва да натрупаш...........Дай да ти ги съберем , белким ни лишиш от профи прогнозите си ..........къси -дълги , къси -дълги . Бахти ........моо ли си такъв с'тинкаджия , бре ............. Нема 'са ожениш от толкова седене на компа и сбиране на с'тинки , бе ДизелНа мен ми е забавно да чета на дизела категоричността в мненията му
![]()
Такава самоувереност е нужна за успешен трейдинг
Той е един от малкото които не подлагат на съмнение думите си, а действа както си е наумил![]()
по последни данни да Дизела .. първите минуте след новините са с гап на 1,36 после леко връщане до 1,32 и накрая 1,37 ... как е новината от първа ръка![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ето аз как виждам нещата в три сценария:
- ако ФЕД свали стимулите само с 5$, то Бернанке в 21:30 ще тушира слабостта на долара с изказване, че изтеглянето върви по план и ще свърши средата на 2014.. рязък скок и след това връщане на 1,3333
- ако ФЕД свали с 15$, то Бернанке ще тушира този път покачването на долара в 21:30 като каже, че по-нататъшни изтегляния може и да няма.. срив и после връщане до 1,3333..
- ако ФЕД свали с 10$.. скука...
… дано сте разбрали колеги какво написах.. мисля, че ще е от полза…
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Нещо и британеца се намести.
И започна да се чува някаква тропот.
Да не е това
Мара ба,тюфлеци!
Поздравявам всички фалиращи:
http://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc
Фибо....мибо....грънци
nnikos (18-09-2013)
Аз пък ги виждам така:ето аз как виждам нещата в три сценария:
- ако ФЕД свали стимулите само с 5$, то Бернанке в 21:30 ще тушира слабостта на долара с изказване, че изтеглянето върви по план и ще свърши средата на 2014.. рязък скок и след това връщане на 1,3333
- ако ФЕД свали с 15$, то Бернанке ще тушира този път покачването на долара в 21:30 като каже, че по-нататъшни изтегляния може и да няма.. срив и после връщане до 1,3333..
- ако ФЕД свали с 10$.. скука...
… дано сте разбрали колеги какво на писах.. мисля, че ще е от полза…
1. Фицката направи 7 успешни и 1 неуспешна сделки от които натрупа добър профит
2. Имам 1 дълга при еврото с + стоп
3. Не пипам нищо повече![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
http://www.bloomberg.com/tv/#us
На живо ще се дава Бени.
Де одиш бре герой-----------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН