То пък ако захванем и вредите от колите...........................
То пък ако захванем и вредите от колите...........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ц, кой каквото иска да ми казва, за мен е крайно не приемливо в 21-и век на "цивилизасиона" да се очаква че шепа хора не могат да се разберат да се пуши или да не се пуши на дадено място па им се налага и закон
п/п/ Новак, гледам им ръчичките на диваненцата дребни
п/п/2/ и требе да добавя че ми беше по добре като си излизах и си пуфтях самичъкнямаше ги едни такива... излишни разговори с трайно непознати
ехх отчелнически временааа временаааа
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak (03-10-2013)
пуши се или не, дано любопитството на хората не надделява над техния разум (визирам майката, която накара сина си да изпуши цяла цигара)![]()
Тя майката нали после казала че това било шега......................
----------
И да го напишат ефекта ще е колкото при цигарите, който пие пак ще си пие
----------
И мен ме дразни като видя вечер деца да ми обикалят около масите докато съм на кръчма, това не е детска градина
----------
Трябва да направят закона, ако караш пил и направиш катастрофа или убиеш някой, присъдата да е много по-тежка от колкото когато си трезвен
Нов вид калинки сред държавните служители, назначавани от ГЕРБ, разкри Лютви Местан в интервю за „24 часа“. "Партийните кадри, които не покриват изискванията на Закона за държавния служител, са били назначавани с намалено работно време, докато покрият изискванията. Едва след това за поста е бил назначаван конкурс, който те са печелели", обясни лидерът на ДПС.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
То пък кой го казва ,защото в нашия край има много служители назначени от ДПС, който трудно говорят български, особено по малки общини, трябва да идеш с преводач, за диплома не говора, защото голяма част и такава няматНов вид калинки сред държавните служители, назначавани от ГЕРБ, разкри Лютви Местан в интервю за „24 часа“. "Партийните кадри, които не покриват изискванията на Закона за държавния служител, са били назначавани с намалено работно време, докато покрият изискванията. Едва след това за поста е бил назначаван конкурс, който те са печелели", обясни лидерът на ДПС.
Важното е че Бат Сали е квалифициран кадър
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
дам.. само в ГЕРБ има партийни назначения.. в БСП и ДПС няма.. там всички са експерти назначени с конкурс..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."