Дрън дрън!!!!
От последните 2-3 десетилетия са искарали
от войни толкоз пари колкото цяла Европа
не е искарала от икономиките си!!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
Дрън дрън!!!!Да де, да си продават оръжията, ама на други будали. Самите те са воювали достатъчно през 20 век, струва ми се обаче, че са поумнели достатъчно, да осъзнаят, че докато те дрънкат оръжия и се хвърлят от една в друга разоряваща ги война, други нации превземат света с икономическа мощ. Пък ако не са поумнели, толкоз по-зле за тях. Още една-две войни, и ще обявят банкрут на държавата, това с липсата на финансиране на правителството ще им се види цвете.
ДАВАИ ДОЛАРЕ!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (01-10-2013)
И сега сигурно ще влезем в гаден рейндж 1,3600-1,3560 и ще чакаме новини да се размърда малко.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Фицка, защо комсолец, че и идеалист?Отдавна не съм идеалистка. Просто мисля, че политиците по света са доста отрезвени през последните десетилетия. Повечето от тях си дават сметка, че икономическа мощ и война са взаимно изключващи се понятия.
ДАВАЙ ДОЙЛАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕДрън дрън!!!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ!!!
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Не нищо не съм чела от вчера, по презумпция се смята , че авериканците си оправят бюджета войни, аз смятам че тая вече няма да се случва и то не заради американските граждани и недоволството им.
Доскоро мислех, че няма да обявят фалитат и пак ще печатат, но напоследък си промених виждането.
В смисъл дотук бяха очаквано предвидими от всеки средно грамотен, но няма да е все така.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
НапротивВойната стимулира икономиката...... мнооооооооого кинти
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН