Eeе, бладагодяЗа първи път пробвах и ми беше малко трудно.. тенкс
А сега това, че съм я атъчнал 18 минути след началото на следващия месец пречи ли на прехвърлянето?
Eeе, бладагодяЗа първи път пробвах и ми беше малко трудно.. тенкс
А сега това, че съм я атъчнал 18 минути след началото на следващия месец пречи ли на прехвърлянето?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми по принцип трябва да е до края на месеца, но поне отпреди (може и сега да е така), часовата зона на форума се разминаваше с българското време - в смисъл беше по лондонско време, доколкото знам - в смисъл имаш + 2 часа на разположение. Дано да ти го зачетат. Иначе отива на кино месечния бонус за септември.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Hмм дам, дано да ми го зачетатА мога ли да попитам някой, който се занимава с ръчно отчитане на бонусите, знаете ли кой?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
sinphant,
какво искаш да попиташ![]()
........
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Здравей![]()
Снощи си линкнах платформата 18 минути слд 00:00ч., т.е. 00:18ч., понеже до сега не бях до правил пък бях до 23ч. на работа и така.. та искам да попитам дали ще ми се отчете септемврийския бонус или ще изгори?
sinphant,
след няколко дни , като се сметне бонуса за м. септември ,
трябва да погледнеш в Моя профил/бонуси , там трябва да бъде отбелязано .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
РазбирамНо пречи ли това, че съм я свързал 18 минути след полунощ или не?
![]()
Дано ти го зачетат ,
ако има разлика в отчитането на времето , ще го получиш![]()
Олелееее
"...За първи път от 17 години американските правителствени агенции ще затворят врати, след като републиканците и демократите не успяха да постигнат консенсус за бюджета, предават световните агенции.
Днес около 800 хил. държавни служители няма да бъдат на работа. Затворени са националните паркове и музеите, спират се и някои административни услуги, включително подмяната на документи за самоличност, както и повечето от дейностите на НАСА, съобщава Bloomberg."
rusalita (01-10-2013)
Добро утро,
много не ми се вярва да се случи това,
предполагам , че отново ще развържат кесията ...