Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еех, само ако знаеше ...Наложи се да изпия 2 парацетамола и 1 аспирин. Не знам дали съм махмурлия при положение, че снощи изпих само 1 чаша бира към 300 мл и чак към края на нощта пих един микс, но дълбоко ме съмнява, че алкохолната съставка е била фалшименто някакво, понеже не изпих много, а сега цял ден съм като натровена. Друг път не ми е било така. Преди няколко дни пих едно уиски в същото количество и нищо ми нямаше.
Вярно, че рядко пия, а и купонът
продължи до късно, ама все пак не би трябвало да се чувствам чак така.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
нещо грипче да не си прихванала нещо с главоболие се развива тая година.Еех, само ако знаеше ...Наложи се да изпия 2 парацетамола и 1 аспирин. Не знам дали съм махмурлия при положение, че снощи изпих само 1 чаша бира към 300 мл и чак към края на нощта пих един микс, но дълбоко ме съмнява, че алкохолната съставка е била фалшименто някакво, понеже не изпих много, а сега цял ден съм като натровена. Друг път не ми е било така. Преди няколко дни пих едно уиски в същото количество и нищо ми нямаше.
Вярно, че рядко пия, а и купонът
продължи до късно, ама все пак не би трябвало да се чувствам чак така.
Eli2356,
ами то ти е време за лягане вече ... наваксвай със съня
.................................................. ......................................
----------
купонясвала е по нощница сигурно нейде
и ще да е понастинала .....
Какво грипче бе Hanuman, де да беше така - това е по-ужасно и от обикновен грип - нарича се метилов грип. Пих малко Ямболска гроздова, произведена от "подбрани сортове грозде", купена от магазина, ама дали защото преди това пих и малко бира... днес и аз като колегата Scooterr ли беше, тия дни дето се оплакваше от същото - цяло приключение е, че и аз успях да напиша одеве няколко поста.Сега още ми е зле, но успях да ударя няколко сделки с променлив успех от 0 до малко +.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Е то щото са подбрани.Само да не си пиинала като ония тинейджъри течност за чистачки.,Че си и замина едното дете.Какво грипче бе Hanuman, де да беше така - това е по-ужасно и от обикновен грип - нарича се метилов грип. Пих малко Ямболска гроздова, произведена от "подбрани сортове грозде", купена от магазина, ама дали защото преди това пих и малко бира... днес и аз като колегата Scooterr ли беше, тия дни дето се оплакваше от същото - цяло приключение е, че и аз успях да напиша одеве няколко поста.Сега още ми е зле, ама успях да ударя няколко сделки с променлив успех от 0 до малко +.
Какво мислиш правих през деня в частта му преди да ме заболи глава? Искаш да кажеш време ми е за събуждане и освестяване.
Ти доста поназнайваш какво съм купонясвала, ама хайде да не се опровергаваме публично.... май и ти се мерна на купона.
По-добре кажи ще има ли купон тази вечер - нали си от 1-ия % инсайдъри, дай малко вътрешно инфо ще има ли смисъл да се присъства.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 19-03-2013 на 22:53
метиловия алкохолец се неутрализира с повечко етиловКакво грипче бе Hanuman, де да беше така - това е по-ужасно и от обикновен грип - нарича се метилов грип. Пих малко Ямболска гроздова, произведена от "подбрани сортове грозде", купена от магазина, ама дали защото преди това пих и малко бира... днес и аз като колегата Scooterr ли беше, тия дни дето се оплакваше от същото - цяло приключение е, че и аз успях да напиша одеве няколко поста.Сега още ми е зле, но успях да ударя няколко сделки с променлив успех от 0 до малко +.
а е възможно и някоя друга съставка от питието да не ти понася на организма - има хора дето ги болят дробовете от стотина грама коняк, на мен примерно ми става тежко на главата от минимално количество уиски![]()
Щях да питам дали не си пила ликьор или някое друго сладко питие. Че от тях махмурлука е такъв ужасен, но явно е друго![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....