Ако правех бектестове, щях, обаче аз по принцип не правя. Преценката ми е основана на други наблюдения. Ще ми е интересно да узная какви са тези стратегии на 100 тествани за 10 г период, че и 3 месеца отгоре на живо.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ламяксата не съм я пробвалама у метата можеш да си избираш период май
аз скоро кът киризих новинарските чалъми търсих едноминутка за няколко години назад - нямаше проблем![]()
п,п, качва се докъм 2гб рам кът заредиш история здраво![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Друг начин няма, стратегиите са абсолютно стандартна система на 15минТова което правиш сега не внушава никаква сигурност, как знаеш колко поредни стопа да очакваш? Как знаеш каква успяваемост имаш? И т.н... Ако решиш да въведеш промени с 2-3 страници назад по графиката ли ще тестваш? И още повече как си тренираш ума да вижда правилните неща? Система, която си нямаш идея дали работи през годините е абсолютно тото за мен...
Не мога да задам да ми покаже история само от 1.10.2010 до 31.10.2010 и после веднага да ми покаже последните 5 дена примерно или какъвто искам друг период.
Няма и удобен кросхеър, ако реша да използвам мултифрейм![]()
В метата можеш да избираш период както и конктретно място като сменяш фреймовете.
Около 200мб е историята за една валута, ако имаш много отворени графики постоянно ще иска по-сериозна машинка
----------
От-до незнам...метата не може да изрязва точно определен период, но не виждам защо ти би било нужно това. По другия въпрос предполагам знаеш за линията която местиш с триъгълничето най-отдолу за да си на точното място при всеки фрейм?
Meтатрейдър е все пак. Не е аутокад 3д
http://www.emag.bg/nastolen-kompjut-.../pd/EX2M0BBBM/
метата е ташак... както и да я погледнеш
у на дюкаскопилетата платформата има история колкот си искаш... и за таймфреймове от рода на 10 секунди и автоматично си зарежда колкот да видиш за избрания период... без да се мъчиш с допълнителни чудеса![]()
![]()
Въведи меЧе не се сещам за какво говориш
![]()
Като почнеш да скролваш бар по бар на 10 години история на графиките ще усетиш как подобно на флаша се иска многократно повече тяга от очакваното![]()