ГАП-а е ясен.. въпроса е да влизаме ли къси от лошите цени(за къси) който ще ни сервират в 00:00... към тебе е въпроса Дизеле..
ГАП-а е ясен.. въпроса е да влизаме ли къси от лошите цени(за къси) който ще ни сервират в 00:00... към тебе е въпроса Дизеле..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Как спите спокойно с отворени позиции през почивните дни.........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Рано е още да се кажи за къси според мен, то ще си даде сигналчето
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хазартно е, ако отвориш позиция и почваш да и баеш....... Аз влизам в сделка и я зарязвам, само я наглеждам от време на време, кво значение делник ли е, празник ли е....?????
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
nnikos (29-09-2013)
Нищо чудно в Понеделник пак да си рейнджи. Миналата седмица нямаше кой знае какви движения, но за сметка на това йената беше прекрасна както винаги![]()
ако има гап требе видим докъде ше е , ако отворим на 1.33500 предполагам до сряда когато ще говори Драги и Бернанке, ще се мъчат да го запълнят демек ше се мотаме в некви 100 пипа и сряда мощно надолу поемаме за пробив на 1.32000 към 1.305000
ама тва така си мисля аз, нека видим кво ше стане в 22 часа и утре
наближава наближа големия гап![]()