зелен боб, бланшираш , попарваш
ръсиш ситно нарязан чесън,копър,олио,оцет сол
има ЙОД, алкална храна е
нищо сложно
зелен боб, бланшираш , попарваш
ръсиш ситно нарязан чесън,копър,олио,оцет сол
има ЙОД, алкална храна е
нищо сложно
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
fxg (25-09-2013)
Мерси,
ще я пробвам , видях на пазара хубав зелен фасул![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
уф, аз умирам за зелен боб
може и да го панираш, пак попарен, после в пане, или гъста каша,става като цаца
ммммммммммммммм кой ще ми го наготви?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз зеления бобец на туршиика го обичам само
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
е това няма начин да го ям в нашия край му викаме "райкен боб" много го мразя като го видя и ми става лошо
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Аз го обичам на яхнийка ,
но у нас не го ядат и аз не го готвя![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
ааааааа и на яхнийка, ама отдавна съм се отказала кой какво не яде и си гледам какво на мен ми се яде
.............................
туршиика най-добре... с люти чушленца и водчица ил ракиика
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Този виц ми хареса, жалко че чак сега отварям форума- нали знаеш, че във вицовете винаги има известна доза истина
ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ъъъъъъъъ ... без алкохола
оня ден един френд, обрал градината, та... ми натресе една торба люти чушки и сега ще трябва да мисля какво да ги правя..............
то не е една беля