Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравей артичеТакава не съм дънил, ама навремето по столовете правиха една корейска ....мноу убава
Сега сериозно...наблюдавайте утре сутринта нощният рейндж между 00:00-08:00 GMTПредполагам, че ако е в рамките на 25-40 пипа, пробивът му ще даде добро насочено движение
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Че без здраво тяло, няма здрав организъм и хубаво светоусещане![]()
Аз вчера ходих да играя баскет. Днес ходих да тренирам корем. Като се върнах си направих принцеси(странджанки), като каймата беше към колко дебелината на филийкатаПреди малко си мариновах и пилешките пържолки да са готови за утре
А след малко ще си направя пак принцески и ще ги хапна със салатка от доматки със сиренце![]()
Аз приключих с вечерята.... една купичка картофена салата обилно полята с лимон, зехтин, бурканче люти чушки и сокче и 4- 5 кифтета на скара......Че без здраво тяло, няма здрав организъм и хубаво светоусещане![]()
Аз вчера ходих да играя баскет. Днес ходих да тренирам корем. Като се върнах си направих принцеси(странджанки), като каймата беше към колко дебелината на филийкатаПреди малко си мариновах и пилешките пържолки да са готови за утре
А след малко ще си направя пак принцески и ще ги хапна със салатка от доматки със сиренце
ъф орс и червено винце...... в случая - мерло
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
много са пазите , да не живете 100 години, акулите са го решили, кога дойде ко и да сме правили заминаваме
живейте си как ви е кеф
давай еврооооо 1.36000![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.