Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (24-09-2013)
ко си се притеснил толкова
4 дена се мотат мечките от четвъртък до днес и ко направиха за 4 дена 100 пипа
ше видиш ко правят биците следващите 4 до 30 септември
ше видиш луда зелена месечно изпъната свещ до тавана![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз съм така, ако имам работа дългосрочно, иначе скалпа си го правя, като седя пред компа.Тия дни е за скалпиране, та се пробвам...... кат си бях у дома, си бях скалпер, ама сега кът се фанах с тия обекти, наблягам на по-дългосрочно........все пак пробвам скалпче , у кръфта ми е........... Няколко пъти можех да затворя на приличен плюс, ама пуста страст......
Брееее, тоа рейндж до къде на докара....... си обсъждаме как си съсипваме бодитата....
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш