"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери, църни гарвани - сватове."За Гоце Делчев
За разлика от теб, аз не държа да се оглеждам в чуждите очи, нещо на което ти и твоите приятели явно много държите.
Тези които съм преценила че имат такива са заслужили уважението ми.Като си критичен към останалите-трябва да можеш да носиш на критика.
Ти продължаваш да подклаждаш огъня
На теб не ти отърва, защото си спрял да пишеш в един форум, покани днес дружките си да ходите в друг-те не те последваха, проблемът си го разрешавайте помежду си.
Дружките ти в обидите няма да споменавам,ясно ми е защо пишат.От що нема кво да кажеш повече,и си търсиш извинения,дружките не са го последвали в другият форум,е що требва да го следваме
Той,си разбира от това което прави,но на теб що не ти отърва не знам,и що се заяждаш.Да не ти бърка у гащето нещо?Глей си търгувията и им се смей на глупостите
![]()
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери, църни гарвани - сватове."За Гоце Делчев
GierNachErfolg (10-04-2012)
Ам направете си същата тема "АБВ-да започнем от началото 2"и си дигайте адреналина.И коя си ти,че сме длъжни да ти дигаме адреналина?По т.1 Ти как би постъпил на мое място, подадох палмово клонче, престанах, но отсрещната страна не прави същото.
по т.2 -мисля че други трябва да и обърнат внимание
по т.3 в тоя му вид вече форумът не ми харесва, а и предполагам и на всички нови, защото ако искахте да си комуникирате само помежду си има предостатъчно опции за това, тук сте и заради другите хора, някои за бонусите, всеки си знае мотивите.
по т.4 да това е крайната цел-с една разлика, че на мен не ми се дига адреналина от това.
Ем тоя Ливърмор,от мен ще да го е приписал туйМалко офтопик, аз да попитам, чували ли сте за Джеси Ливърмор ( към по-новите е въпроса) Та тоз Човек е казал следната мъдрост : По памет " Винаги съм печелел, когато съм имал ОСНОВАНИЕ, да отворя позиция. Когато губех е било в ЖЕЛАНИЕТО СИ ДА ОТВАРЯМ НОВИ ПОЗИЦИИ !!!" В заключение, в търговията не важи правилото ДА СМЕ В ИГРАТА
![]()
"Q: Правеше ли пари?Малко офтопик, аз да попитам, чували ли сте за Джеси Ливърмор ( към по-новите е въпроса) Та тоз Човек е казал следната мъдрост : По памет " Винаги съм печелел, когато съм имал ОСНОВАНИЕ, да отворя позиция. Когато губех е било в ЖЕЛАНИЕТО СИ ДА ОТВАРЯМ НОВИ ПОЗИЦИИ !!!" В заключение, в търговията не важи правилото ДА СМЕ В ИГРАТА
Ливърмор: Стратегията ми за търговия беше стабилна и печелех повече пъти отколкото губех. Ако я следвах, щях да съм прав около 7 пъти от 10. Всъщност, винаги съм правил пари, когато съм бил сигурен в сделката преди да вляза в нея. Това, което ме победи, беше че не следвах собствените си съвети и влизах в позиция, когато не трябваше. Това е и проблемът на много трейдъри на Уол Стрийт е точно в това, че си мислят че винаги трябва да търгуват."
Това в червеното е много интересно да се анализира .... ако го кажа аз, то би звучало нормално, но изказано от "великия" Джеси някак си странно звучи - сякаш напредвайки в кариерата си той всъщност е стоял на едно място.
Има няколко фалита наред с астрономическите печалби, които реализира. Шест години след последния фалит се самоубива.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добрю ютрю
Днеска по лекинко а !!!
Тез войни снощи не разбрах защо ги водихте.
Може би освен начесване на егото
и заради самото писане![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ъххх забавлявали се те
Идваше ми да завъртя калъчката
и да ги напъдя, но не знам дали
модератора няма мен да ме изгони![]()
Наистина е странно. Губи се в голяма смисъл идеята му за професионалист, какъвто е или поне е описан да е бил."Q: Правеше ли пари?
Ливърмор: Стратегията ми за търговия беше стабилна и печелех повече пъти отколкото губех. Ако я следвах, щях да съм прав около 7 пъти от 10. Всъщност, винаги съм правил пари, когато съм бил сигурен в сделката преди да вляза в нея. Това, което ме победи, беше че не следвах собствените си съвети и влизах в позиция, когато не трябваше. Това е и проблемът на много трейдъри на Уол Стрийт е точно в това, че си мислят че винаги трябва да търгуват."
Това в червеното е много интересно да се анализира .... ако го кажа аз, то би звучало нормално, но изказано от "великия" Джеси някак си странно звучи - сякаш напредвайки в кариерата си той всъщност е стоял на едно място.
Има няколко фалита наред с астрономическите печалби, които реализира. Шест години след последния фалит се самоубива.
Здравейте момичета и момчета
Комърджи верно че Чиляка е приключил кофти, но това не му пречи да е останал в историята![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН