Пак съм права.
В тоя ред на мисли след всички нападки и обиди какво очаквате да се случи.
Да се продължи с изпростяването.
Да ме изгоните,да спра да пиша.
Хайде мъжката дружина да си го напише в прав текст.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На кое Боко ? На ойрото ли ? Ми прави една джазгия за деня, айде две макс и тва му е. Я хванеш, я не. Требе да туриш още няколко двойки да съблюдаваш заедно с ойрото, че да имаш повече шанс за вход-мод, изход-мизход![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Малко офтопик, аз да попитам, чували ли сте за Джеси Ливърмор ( към по-новите е въпроса) Та тоз Човек е казал следната мъдрост : По памет " Винаги съм печелел, когато съм имал ОСНОВАНИЕ, да отворя позиция. Когато губех е било в ЖЕЛАНИЕТО СИ ДА ОТВАРЯМ НОВИ ПОЗИЦИИ !!!" В заключение, в търговията не важи правилото ДА СМЕ В ИГРАТА
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Emil Enchev (09-04-2012), Ratetouilli (10-04-2012)
Ей това дето го каза съкровище ,ако ми го беше казал преди половин година и не ме беше оставял да го разбера по трудния път сега щях да съм на съседния хамак под палмата ....Малко офтопик, аз да попитам, чували ли сте за Джеси Ливърмор ( към по-новите е въпроса) Та тоз Човек е казал следната мъдрост : По памет " Винаги съм печелел, когато съм имал ОСНОВАНИЕ, да отворя позиция. Когато губех е било в ЖЕЛАНИЕТО СИ ДА ОТВАРЯМ НОВИ ПОЗИЦИИ !!!" В заключение, в търговията не важи правилото ДА СМЕ В ИГРАТА
ама поне се успокоявам че има и такива дето четат между редовете и ще му обърнат внимание !
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
споко,
палмата ще си е там и догодина![]()
Нищо злато, те тез дет са минали по трънливия път, помнят повече
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
А урока си остава Безценен!
Ние зарад туй артикАйде,ново двайсе.Досега се джафкаха,сега пък го удариха на либов-олигавиха Фицко от цалувки,дето им цитирал някакъв си Джеси,сякаш им разкри тайната на вечното щастие.
Не мога да приема насериозно нищо казано от човек с име Джеси,защото на млади години познавах една маймуна с това име.Истинска.Ам щот на Фицко му железен инструмента
![]()
Лека нощ!Ама наистина!Без да ме лигавите!![]()
Фибо....мибо....грънци