Така.Предварително уточнявам,че не съм търгувал до сега с реални пари.От това,което съм чел до сега-чета от 2-3 дни,обаче прочетох не малко!Сумата,която рискуваш в една сделка трябва да е такава,която може да си позволиш да загубиш и понеже аз съм начинаещ препоръчват да не е повече от 2 процента от банката ми.А дори и за напреднали да не е повече от 10-15 процента сумарно за всички сделки в рамките на деня,ако си day-trader или общо,ако не си. Ц цел да не се занулиш.Освен това всички съветват за дисциплина-да не си твърде алчен и винаги да си поставяш цели - РЕАЛНИ(постижими).Казват също така,че реалният приход би бил около 120% годишно.Ок аз мисля,че би бил доста повече,но след като се натрупа необходимия опит и знания.А ако не мислех така-не бих се захванал защото 120% дори и от 1000 лв са нищо,а аз не съм милионер.Ако имаш 1 000 000,процентът не би бил лош,но има такива които са направили милиони.Така,малко се отплеснах и размечтах.Аз смятам да си поставям реални и конкретни цели.А другите май спадат към тези 95%.Нали се сещате кои са те?