Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (21-09-2013), kmv (21-09-2013), драгата (22-09-2013), Emil Enchev (22-09-2013), PoPEYE (24-09-2013)
Зеленчуците, ако ги сложиш поне за 15 минутки в марината със зехтин и подправки стават супер.
Последна редакция от Novak : 21-09-2013 на 15:23
драгата (22-09-2013)
И тъй са си вкусни, пробвай и съвсем леко сварени картофки, само объркани със зехтин и други подправки и направо на плочата.
----------
Много я тача плочата като готварски уред и яйчица и други разни нещица стават на нея.
На плочата страшни вкусотии ставата за картофитеее, един път как се наиграх
вместо да направя така както ти казваш, ги напрасках както са сурови
сумати време ги чаках да станат, а накрая бяха твърди като бордюр
![]()
За сичкото МЕРТЕЦИ още по леглата....една рецепта за закуска...
4 филии
Сирене (каквото на вас ви е вкусно)
Градинско домати
Масло
Босилек
---------------------------------
Мажеме филиите с маслото и слагаме плочка сирене..по-дебелшка...и върхо сиренето малко босилек...
Така тез филии влизат във фурнЯта за около10-13мин...след тва нарязаните домати на дебели шайби са слагат в/у филиите и се млатят....много добре вървят аЙран...
П.с. рецептата е взаймствана от Олег само леко е препрвена...
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Oleg (22-09-2013)
Драга, таз сутрен мислех попара да си правя, ма ко си рекъл филии....може и филии да са
Само, че времето е различно. При моята фурна включвам горният реотан който се води бързонрагяващ и от момента на включването до запичането им, са необходими около 7 минути, като слагам термометъра на 130градуса. Като цяло, като покаже, че температурата е вдигната и значи са готови
Установих, че при 130 градуса е най добре и за доматито, защото при повече от 130, изгарят, а при по-малко люспите им не се отделят.
При онези домати с тънките люспи, не е проблем защото са им тънки люспите, обаче с останалите, всичко от филииките е крехко и сочно, и като го сдъфчеш и се разтапя, а ти остават едни твърди люспи в устата и на мен лично ми е неприятно![]()
драгата (22-09-2013)
Oleg, аз не обичам печени домати....а слагам фурната да са загрее на 150, дигам решетлата на горе и кат ги сложа за тва вреюе стават супер
То много со зависи от фурната![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?